שאלה דחופה על קרינון

שאלה דחופה על קרינון

התחלתי היום קרינון פעמיים ביום- מחר החזרה של מוקפאים. זו הפעם הראשונה שבה אני משתמשת בקרינון (פעם שביעית- תמיד אנדומיטרין) ומשום מה נותר לי גל בתוך המוליך, כשראיתי את זה הכנסתי שוב את המוליך, מה אתן אומרות? האם זה הגיוני? משום מה נראה כאילו את האנדו קל לתפעל וזה קצת מסובך. מישהי יכולה להסביר לי איך מתפעלים את הדבר הזה? אני אעשה בדיקות פרוגרסרטון שבוע אחרי ההזחרה לראות שהתמיכה משפיעה או לא? מה אתן אומרות? או שלחזור לקבוע ולמוכר ולמעצבן (אנדומיטרין- איכססה) ? האם ניתן לעבור מקרינון לאנדומטרין באמצע?

הי

לפני שאת מכניסה את המוליך, תנערי אותו קצת למעלה ולמטה, כדי שכל הג'ל יתרכז למטה. אח"כ תשברי את הראש של המוליך, ותחדירי. תלחצי על הכיס אוויר הזה שלמעלה לחיצה חזקה ומתמשכת. וחכי כמה שניות. אני עושה כך, ובד"כ לא נשאר לי ג'ל במוליך. אגב, גם אם נשאר קצת במוליך זה לא נורא. שיהיה בהצלחה בסבב!!

מסתערת

New member
זה בסדר שנשאר קצת ג'ל במוליך

אם תקראי את ההוראות של הקרינון תראי שהם מצינים בפירוש שזה בסדר שיש ג'ל שנשאר בקרינון. תקראי את ההוראות ותפעלי לפיהן והכל יהיה בסדר. לא לדאוג מהשארית שנשארת במוליך (בתנאי שאת באמת משתמשת נכון וזה באמת שארית ולא עיקר החומר). אם את רוצה, אפשר לעבור מקרינון לאנדומטרין- אבל רק בהנחיית הרופא ובהתיעצות איתו. לא רואה טעם בבדיקת דם אחרי ההחזרה, הרי המדד בדם אינו באמת אינדיקציה כאשר משתמשים בפרוגסטרון וגינלי (קרינון, אנדו' וכו). בהצלחה.

קרינון

בנוי ככה שהמינון הרצוי יהיה בתוך הנרתיק..והיתרה לא רלוונטית,תקראי את העלון המצורף.

אוף אני ממש מבולבלת

לא יודעת אם כדאי אולי לחזור לאנדומטרין שהיה עושה את העבודה (הייתי מקבלת וסת רק אחרי יומיים של הפסקה איתו) או להשאר עם הקרינון- הקטע שאני ביקשתי מהרופא שלי לעבור לקרינון... טוב בכל מקרה ממה שהבנתי תמיכה ניתנת רק ככסת"ח לכל מקרה שלא יקרה במיוחד בהחזרה של מוקפאים ששם לא נעשה דיכוי כלשהו של המערכת ולכם הפרוגרסטרון אמור להיות מופרש בצורה טבעית. מחר החזרה, אשאל את הרופא שלי אם לחזור לאנדומטרין הדוחה אן להמשיך בקרינון.

למעלה