שאלה דחופה מאוד למומחי הפורום
באיזה טמ"פ ובאיזו לחות הכי טוב לאחסן שוקולד? אני רוצה לקנות עוד היום מקרר יינות במיוחד לשוקולד ומפחדת להתקע עם משהו שלא יתאים. הבנתי שהטמ"פ במקרר כזה היא עד 18 מעלות, והלחות כ-70%, האם זה בסדר? נאמר לי שצריך לחות של 45% בערך- האם זה נכון ואם כן מה עושים? אודה על כל תשובה בהקדם האפשרי
באיזה טמ"פ ובאיזו לחות הכי טוב לאחסן שוקולד? אני רוצה לקנות עוד היום מקרר יינות במיוחד לשוקולד ומפחדת להתקע עם משהו שלא יתאים. הבנתי שהטמ"פ במקרר כזה היא עד 18 מעלות, והלחות כ-70%, האם זה בסדר? נאמר לי שצריך לחות של 45% בערך- האם זה נכון ואם כן מה עושים? אודה על כל תשובה בהקדם האפשרי