שאלה דחופה בבקשה תכנסו!

karindiamant

New member
שאלה דחופה בבקשה תכנסו!

היי..מה קורה?! יש לי שאלה-אז ככה....אני בת 17 וכמה חודשים. ולפני כמעט חודשיים קיבלתי רישיון..עוד ימים ספורים נגמר לי המלווה-השאלה שלי היא מתי בדיוק נגמר המלווה??.על הרשיון הזמני שלי כתוב "נדרש מלווה עד ה-21.10.03 (עכשיו אני לא יודעת אם זה כולל את ה-21 או שב-21 כבר אפשאר לנסוע בלי מלווה) -ובאתר של משרד הרישוי כתוב שצריך מלווה לנהג חדש חודשיים מהוצאת הרשיון-ואז זה יוצא ב-20.10 -כלומר לפי האתר אני יכולה לנסוע כבר ב-21 ולפי הרשיון אני לא בטוחה!! מה אתם חושבים?! בתודה מראש קרין!

M o l

New member
התאריך שרשום ברישיון

המלווה כולל אותו, אז מותר רק מה-22

driver2b

New member
ב-21.10 אסור לך לנהוג ללא מלווה

ב-21.10 עדיין נדרש מלווה, ב-22.10 מותר לך לנהוג ללא מלווה.

karindiamant

New member
תורה רבה לכם!!

עזרתם לי מאוד...מזל שבטעות לא הייתי נוסעת ב-21 ואז היה תופס אותי שוטר וחבל שהיו שוללים לי את הרשיון עוד לפני שהספקתי לנסוע! תודה שוב! קרין!

אני לא חושב שהיו שוללים לך על זה...

כי זאת טעות נפוצה, וחוץ מזה זה לא כאילו עשית את זה בכוונה... שמעתי על כמה פעמים שקרו מקרים דומים לזה, ולא קרה שום דבר... זה בסך הכל יום אחד, וזה טעות תמימה של הבנת הנקרא... אבל בכל מקרה! תהני ותנהגי בזהירות! נ.ב- מותר לך לסוע בתאריך ה-21/10 בשעה חצות כלומר בתאריך ה-22/10 כשכבר מתחלף היום... בעעע מה אני מסביר את זה בכלל, זה ברור! סורי...

driver2b

New member
דווקא יכול להיות שכן...

לפני שנה ומשהו התפרסם בעיתונים מקרה של בחור שנתפס ללא מלווה ביום תום תקופת הליווי, בשעה 23:50 - 10 דקות לפני תום תקופת המלווה שלו. והוא חטף. בקיצור, סבלנות...

ZetLAW

New member
כמה נקניקים יש פה

תסעי מה יקרה תופס אותך שוטר תראי לו את זה גם הוא לא ידע מה להגיד לך.

../images/Emo11.gifלאאא אבל אתה גבר שבגברים..!!!

אחי, סע אתה, אולי ישללו לך ת'רשיון, כי אנשים כמוך לא צריך בכביש!

Ignition

New member
מספיק עם העצות הדפוקות האלה

"הוא לא ידע מה להגיד לך" מה אתה חושב שזה איזה מישהו שאתה עושה לו טובה? עשה טובה אל תתן כאלה עצות.

be_roo

New member
הוא באמת לא יגיד כלום

רק ילך לניידת וירשום הזמנה למשפט (בלי ברירת קנס) ויפסול לך במקום את הרשיון ל-30 יום, וכשתגיע למשפט אחרי כמה חודשים ישללו אותו שוב ויוסיפו לך גם קנס קטן.

למעלה