שאלה דחופה אני ממש בלחץ

sweetpea

New member
שאלה דחופה אני ממש בלחץ../images/Emo5.gif

אתמול עשיתי בדיקת סקר לסכרת, האחות אמרה לי לאכול ארוחת בוקר, ואחר כך לשתות את ה- 50 גר' סוכר, ואחרי שעה לעשות בדיקת דם...(צריך לאכול ארוחת בוקר?) בכל מקרה אני בוכה, התוצאה יצאה 140.8 אני ממש מפחדת. בתקופה אחרונה נורא יבש לי בפה, אני שבוע 24, הריון קודם היה תקין לחלוטין. בבקשה עזרה והרגעה.. מה עכשיו?

jenyl

New member
בלי פניקה ../images/Emo24.gif

חבל סתם להלחץ לפני שתעשי את ההעמסה של 100 גר', התוצאה שלך ממש גבולית. בהצלחה

קאלוש

New member
אני לא מומחית גדולה בעניין...

אבל את צריכה ללכת לרופא שלך, וכנראה לעשות את הבדיקה של ה-100 גר'. בכל מקרה, ה
לא נורא כל כך, אל תהיי כל כך מפוחדת יהיה בסדר.

קודם כל, תירגעי ../images/Emo13.gif

התוצאה שקיבלת ממש ממש גבולית. 140 זה הערך הגבוה. המקסימום שיקרה שישלחו אותך להעמסת סוכר של 100 גרם ותעברי אותו כמו גדולה, בדיוק כמו שקרה לי. לי יצא בהעמסה 149 ובהעמסה של ה- 100 עברתי "בהליכה"
יבש לך בפה? תשתי הרבה. זה טבעי ונורמלי. ואל תשכחי...העמסת סוכר של 50 גרם היא בדיקת סקר בלבד. נרגעת?

sweetpea

New member
קצת..אבל לא יכולה להפסיק לבכות...

אני אלך לרופא היום.. תודה

באמת שאין מה לבכות מזה..

זו רק בדיקת סקר ואם במקרה יגלו לך סכרת הריון, תקבלי הפנייה לדיאטנית ותעברי לדיאטה מסודרת, זה הכל. באמת לא סוף העולם

b a b y b l u e

New member
מה טווח הערכים התקין לבדיקה?

אני מניחה שיפנו אותך לבדיקה חוזרת,אולי להעמסת סוכר ב- 100 גרם?

xסנת

New member
אז מאזנים את הסוכר ע"י דיאטה

חוץ מזה - שעם תוצאה של 170 ב-50 גרם בסוף ההעמסה של ה-100 יצאה לי מצויינת אז אין לך מה להילחץ.

lonelyrose

New member
גם לי קרה אותו דבר השבוע... ../images/Emo3.gif

חזר לי הבדיקה 141.4 וגם אני נבהלתי בעיקר משום שיש לנו חולי סכרת במשפחה. הרופא הפנה אותי להעמסת 100 ואני מתכוננת לעשות ביום חמישי. הוא הסביר לי שזה דבולי ואין סיבה להיכנס לפניקה. אני בטוחה שגם הרופא שלך ימליץ אותו דבר....התשובות שלנו אינן מספיק חריגות בשביל לקפוץ למסקנות. אשמח לשמוע איך הלך לך ה-100. מחזיקה לשתינו אצבעות!

sweetpea

New member
אחרי ששתיתי את הסוכר..הרגשתי

דופק מאוד מואץ..ממש קשה לי לעכל אוכל, אני נעשית ממש עייפה. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות ומה לאכול עד שהרופא יראה אותי... מצטערת ממש קשה לי להירגע. תודה לכולכן

צרת רבים?

לי היתה תוצאה של 158. חשבתי שאני יוצאת מדעתי. אבל רשמית אין מה לצאת מהדעת לפני ההעמסה המלאה - אותה עברתי בהצלחה! מחזיקה לך שילך לך טוב

sweetpea

New member
משהי יודעת אם אמורים לאכול קודם

ארוחת בוקר ואחר כך לשתות 50 גר' סוכר. או שצריך רק לשתות תסוכר? איך עושים את הבידקה של ה- 100?

אני עשיתי את ה-100 בצום

וחששתי שזו טעות של האחות ואז הרגיעו אותי פה ואמרו שזה בסדר... את ה-50 אני לא זוכרת. -אגב, יש פורום לסוכרת שפתאום שכחתי את שמו, בניהול של שושן צחור ויש שם תשובות די מהירות ומאד מאד לעניין! אני ביליתי שם כמה ימים אחרי התוצאה הגרועה ואח"כ גם עזרו לי שם לנתח את התוצאה היותר טובה - של ההעמסה המלאה. בהצלחה!

sweetpea

New member
את ממשיכה להיות במעקב

גם אחרי שה- 100 היה תקין? צריך לעקוב אחרי הערכים גם בהמשך ההריון? למה לא בודקים למשל שוב בשבוע 28 לדוגמא?

עוד 4 שבועות יש לי שוב העמסה

את קולטת איזה דיכאון? אני צריכה לעבור את הבדיקה הזאת פעמיים במהלך ההריון!!!

24-26, אני חושבת

אנ עשיתי גם בשבוע 7 בגלל בעיות מטאבוליזם. אני חושבת שיש כאלו שנשלחות פעמיים (כמוני, אוף!) - בגלל הסטוריה משפחתית, נטייה וכדומה...

למעלה