שאלה, בשיא הרציונת..

sarati

New member
שאלה, בשיא הרציונת..

מה אתם חושבים על כל נושא "האם המרעיבה"? אתם קונים את תאוריית הניסויים בעין כרם וחושבים שהיא חפה מפשע עד שהוכחה אשמתה וכו'? או שאתם מגנים אותה ואת ההפגנות המכוערות שליוו אותה? גיבשתם דעה בכלל? מעניין אתכם? דעתי בהמשך, לפי מידת ההתלהמות פה....

דודוש 19

New member
דעתי שהתיקשורת מחפשת סקופים בלי

זה היא תמות.מעניין לאן נדחקו ההתאבדויות בצה``ל, פרשת המג``ד שהעליון נכנס בב``ד הצבאי.תאונות דרכים.איראן.ההתחממות בצפון.

sarati

New member
ואריות הים, ומצב הקרחונים באנטרטיקה

ומצב החסה בשטחים, וההתחממות הגלובלית... תעשה לי טובה, אף אחד לא מחפש סקופים בכוח. לא חסרים כאלה.. ומי שהפך את כל הסיפור לסקופ ולעניין הכלל ולעניין חדשותי מסעיר אלו המפגינים! אתה חושב שהיא תמימה וצדיקה או שהיא לוקה בנפשה? זאת השאלה..

falta uno

New member
נו באמת..

לא מתאים לך את אישה חכמה. אני מקווה שאת גם לא חושבת שהתקשורת הישראלית אוהבת את הציבור החרדי בכל ליבה ומציגה אותו בצורה החיובית ביותר!..

אדרבה

ביקשו ממך להביע דעה, במקום לעשות זאת אתה טורח להבהיר לנו שהצלחת לפענח את דעתה של שרתי על העניין.. אסור שתהיה לה דעה?

sarati

New member
אני חייבת לחשוב כמוך?

צר לי. אני מפתחת דעות עצמאיות. לא מכתיבים לי מה לומר, לא מכריחים אותי לצטט אחרים. אני מוכנה להתערב שמה שאתה אומר ודעתך בעניין מושפעת ממצב הרחובות והפשקווילים. תקרא את דעתי למטה, אני מצפה לתשובה הולמת. אם תשכנע אותי - אני מורידה את הכובע בפניך.

aint mindless

New member
עד שבוע שעבר

גינתי אותה ואת המפגינים המטורללים. היום אני סקפטי לגבי העניין משום שרבנים באמת נלחמים עבורה ולוקחים אותה תחת חסותם, מה עוד שכל המפגינים, למרות ההתנהגות הברוטלית, הם בסופו של דבר חסידים, ת"ח בחלקם. אז נראה לי שהם דיי בטוחים בעצמם וזה עורר את הסקפטיות שבי, למרות שאני מגנה ובז להפגנות הוולגריות שהם מקימים. אבל למרות הכל, ריך לחכות לסוף.

Hollywood 210

New member
*צריך

אביאל,אדם שצועק יותר חזק הוא גם יותר צודק?

לא בהכרח. אני מניחה שתבין למה כוונתי.

aint mindless

New member
אני התכוונתי

שההפגנות עשו אותי סקפטי לגבי כל העניין, ושוב, אין לזה כל הצדקה, אבל מכיוון שכך הם פועלים אז זה מראה כמה הם בטוחים בעצמם...

לגבי מידת צדיקותם לא נדבר

אבל הם ברובם לא יודעים איזה צד רשי איזה צד תוס` מה ת``ח לא דובים ולא יער התורה מהם והלאה

זודי

New member
מודה במקצת חייב שבועה . היית מוכן

להשבע שאתה מכיר את רובם ?

מקפיא

New member
דעתי היא,

שאין לי מושג מי דובר אמת, ולכן אין לי דעה בנושא...

דעתי.

אני מגנה אותה ואת כל ההפגנות סביבה. אני אפילו חושבת שאילולא ההפגנות יכול להיות שהייתי מרחמת עליה,אני לא יודעת מה קרה אבל לעת עתה איני דנה אותה לכף זכות. "תיאוריית הניסויים" נו באמת,קאט דה בולשיט.כולם נזעקו לטובת האם הרחומה!

למעלה