שאלה בשביל חברה

שאלה בשביל חברה

ששורוולה לפני שנתיים וחצי. ירדה 25 קילו, וכבר עלתה 5 מתוכם. עכשיו היא בדיאטה. הרופא המליץ לה על רידוקטיל. שאלה לדעתי. אמרתי לה שאני נגד הטיפול התרופתי. א. הוא עובד עד שלושה חודשים בדרך כלל, ואין תיעוד על טיול מעל 18 חודשים. ובכלל אני מאמינה קטנה בניסים. ב. אני סבורה שהיא לא מיצתה ולא הפנימה את ההליך שעברה ג. לא מזמן התפרסם מחקר שקושר בין רידוקטיל לבין אירועי קרישי דם במח. היא די מיואשת, ואפילו שאלה אותי אם יש סיכוי לטבעת עכשיו. אחרי השרוול. עניתי לה שלפי חישובי היא לא בבי אמ איי המתאים (29). איך עוזרים לה? ומה דעתכם על הטיפול בכדורים?

שמחה37

New member
הי

אני מסכימה ככה מהאינטואיציה שלי עם סעיף ב' שלך. אני לא הייתי הולכת על רדוקטיל לי ברמה האישית עשה לא טוב. אי אפשר לשים טבעת על שרוול. איפה הבעיה ? היא לא מרגישה הגבלה? עושה ספורט? את יכולה לתת לה את הטל' שלי, אעזור לה לעשות קצת סדר במחשבות. שמחה

../images/Emo24.gifשמחה יקרה

תודה על הנכונות, מסרתילה את מספר הטלפון (היא מהישוב שלי), אני מקווה שהיא תאזור אומץ להתקשר.

WiKi

New member
אני לקחתי רדוקטיל לפני המון שנים

עוד כשזה היה נסיוני במסגרת הסל (שנת 97 כמדומני). מעבר לעובדה שלא רזיתי בכלל, זה עשה לי כאבי ראש חזקים, יובש נוראי בפה, עצבנות ונדודי שינה. שומר נפשו ירחק.

אופירA

New member
מנהל
היא יכולה לנסות רדוקטיל

15 מ"ג עוזרים בד"כ להוריד את התיאבון. 10 מ"ג לא עוזרים, ורוב הרופאים רושמים 10 מ"ג דווקא... אבל רוב הסיכויים שהיא תפסיק לקחת אותו בגלל שלא תוכל לסבול את תופעות הלוואי. אז לא עשינו בזה כלום. ברור שהיא צריכה להיות בדיאטה ובמשטר של פעילות גופנית. ידענו את זה לפני הניתוח. הניתוח לא חוסך דיאטה. בשרוול יש חלון הזדמנויות שמאפשר את הירידה המהירה והמאסיבית, ואח"כ בוודאי שצריך לשמור כל החיים. גם רזים שומרים כדי לא לעלות במשקל, אלא מה? יש כמה תהליכים נפשיים שהיא צריכה להתפתח בהם. א. לחיות טוב עם BMI27 (ואז יש לה מעט מאוד לרדת), ולא לרצות להיות רזה. BMI27 הוא בריא מאוד, למרות שהוא לא הכי דוגמני בעולם. אם קשה אז לא הורגים את עצמך, אלא שואפים למשהו אפשרי. ב. ללמוד ע"י אימון או טיפול התנהגותי, להכיל דחפים ותחושת רעב/תיאבון. ללמוד לשנות את החשיבה שמרגישה שרעב זה קטסטרופה ומוכרחים להשתיק אותו. או את החשיבה שמרגישה שרגשות קשים חייבים להירגע ע"י אכילה. ג. לרכוש הרגלים (ע"י אימון או טיפול) של סדר התנהגות קבוע, מודע ובריא, באכילה ובפעילות הגופנית. ללמוד ספירת קלוריות, להעצים ידע בתזונה, ולהתרגל להתנהג נכון.

nony4

New member
אני נטלתי רדוקטיל כ - 7 חודשים וזה עזר פלאים

נכון שצריך לעשות בדיקות דם ותפקודי כבד לפני אבל בסך הכל לא היו תופעות לוואי והם עזרו לי יפה מאוד

סי 17

New member
מי מבינינו לא התנסה

בכל מה שקשור לירידה במשקל לפני הניתוח. אני גם ניסיתי רדוקטיל, לא היו תופעות לווי, נאלצתי לעשות בדיקות דם פעם בחודש בגלל החשש לפגיעה בתפקודי הכבד.... ירדתי 8 קילו ואחרי שהפסקתי לקחת אותם הכל עלה חזרה. גם התנסיתי בקסניקל שאחרי יום הפסקתי - תופעת הלווי של אי יכולת לעצור את "יציאת" השומנים היה יותר מידי בשבילי. בהצלחה!

רדוקטיל

ניסיתי -הייתי בסרט הזה -זוהי תרופה נוראית!! סבלתי מאוד מנדודי שינה ותחושת זומבי לא הצדיק את הירידה המועטה במשקל.. מאוד מאוד לא מומלץ!!!

למעלה