שאלה בקשר לVMA

olsen cool

New member
שאלה בקשר לVMA

אתמול או היום פירסמו בפיפול מגזין שהתאומות אולסן מתכוונות להופיע בטקס VMA 2004 אך כשהסתכלתי באתר VMA שלכם לא ראיתי אותן מופיעות אז זה אומר שזה לא נכון??????

olsen cool

New member
הנה מה שמצאתי באחד האתרים שלהן

MKA are gonna present at the 2004 Video Music Awards. It's an article at People Magazine's site. Mary-Kate and Ashley Olsen haven't even started school in New York yet, but they're already planning a trip – to Miami, where they'll be presenters at Sunday's MTV Video Music Awards, a source tells PEOPLE. The show will mark their first public appearance since Mary-Kate's six-week stint in treatment for an eating disorder earlier this summer. Sunday's show will offer the 18-year-old stars a chance to personally thank fans for their support, according to the source. A spokesperson for the Olsens declined to comment.

K © B I

New member
הן לא יופיעו אלא יגיעו לטקס...

אם רשום שהן יופיעו זה אומר שהן יגיעו לטקס כאורחות...ואם זה לא רשום באתר של MTV זה לא אומר שזה לא אמיתי...

Smelly

New member
זה לא בהכרח נכון...

זה שהן לא מופיעות כרגע ברשימה זה לא אומר כלום! א. יש עוד מספיק זמן לאשר הופעות נוספות בטקס, בין היתר הופעות מוסיקליות והופעות של הגשה... ב. בדרך כלל MTV לא מודיע על כל האנשים שמגיעים לטקס, חלק מהאנשים הם לא מספיקים להודיע עליהם, אז אם הן לא מופיעות ברשימה זה לא אומר שהן לא יהיו שם ואפילו יגישו פרס או מעברון....

olsen cool

New member
כי בשנת 2002 ו2003

הן הגישו שם פרס ובגלל שכתבו את זה אז חשבתי אולי הן באמת יבואו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

olsen cool

New member
תאמינו לי שלא כדי לכם להתחיל

עם זה כי כבר קרו מקרים ושום דבר טוב לא יוצא מזה ואני באמת אומרת ששום דבר טוב לא יצא מיזה אז תתבגרו!

DAN1EL

New member
שום דבר לא יוצא ממה? ../images/Emo12.gif

"קרו מקרים? הא? מה זאת הדרמטיות הזאת על הבוקר?
וסליחה שאני לא מספיק בוגר בשבילך. מתנצל מעומק ליבי.

olsen cool

New member
קרו מקרים שהיו אנשים שניסו לעצבן

ולא יצא להם מהדבר הזה שום דבר אז תפסיק אם השטויות.כי אתה יודע שגם לך לא יצא שום דבר והאמת שזה ממש לא מצחיק אותי.

DAN1EL

New member
שוב,

קבלי התנצלותי הכנה על כך שלא סיפקתי את יצר השעשוע שלך, ולא הצחקתי אותך בדבריי.

למעלה