שאלה בקשר ל-Eurostar-חן מלינג/מישהו

מצב
הנושא נעול.

למה משמשת הקופסא הגדולה שמונחת מול לוח השעונים, האם היא נפתחת ולמה משמשים 2 הידיות בצד ימין והידית בצד שמאל???? כמו כן איפה נמצא הכפתור/מתג שמעלה ומוריד את הפנטוגרף??? זווית נוספת תמונה נוספת יפה מאוד של Eurostar בתחנת ווטרלו-לונדון

ועוד תמונה מעניינת

למה משמשת הקופסא הגדולה שמונחת מול לוח השעונים, האם היא נפתחת ולמה משמשים 2 הידיות בצד ימין והידית בצד שמאל???? כמו כן איפה נמצא הכפתור/מתג שמעלה ומוריד את הפנטוגרף??? זווית נוספת תמונה נוספת יפה מאוד של Eurostar בתחנת ווטרלו-לונדון
ועוד תמונה מעניינת
שימו לב איפה יושב הנהג..............................>>>>>>>

אני לא מאמינה../images/Emo6.gif

ועוד תמונה מעניינת
שימו לב איפה יושב הנהג..............................>>>>>>>
אני לא מאמינה

איפה זה, "נהג על הגג"
מדהים

ותמונה אחרונה-מתקן עלייה לנכים

ותמונה אחרונה-מתקן עלייה לנכים
מעניין אם גם בפורטוגל הנכים צריכים לתאם יומיים מראש לפני הנסיעה ברכבת

אני כמעט בטוח

אני כמעט בטוח
שזה בשביל לשים את "תכנית העבודה" של אותו נהג,כמה ליסוע בכל קטע,מתי להאט וכו'. ואנחנו רואים בחלק הימני למעלה של הדשבורד את ה"מפה" הזאת.

חשבתי על זה, אבל בשביל מה צריך

אני כמעט בטוח
שזה בשביל לשים את "תכנית העבודה" של אותו נהג,כמה ליסוע בכל קטע,מתי להאט וכו'. ואנחנו רואים בחלק הימני למעלה של הדשבורד את ה"מפה" הזאת.
חשבתי על זה, אבל בשביל מה צריך
את ההגבהה של הקופסא הזו-רק בשביל משטח עבודה, מה רע בדשבורד רגיל כמו שיש בקטרים בארץ? ולפי התמונה נראה גם שהקופסא נפתחת ומחוברות אליה 3ידיות הפעלה(מצערת?, ברקס?). בקיצור, ראיתי שמשתמשים בזה בין היתר בשביל להניח את תוכנית העבודה/ויזה של הנהג, אבל למה הקופסא נועדה מבחינת ההגדרות שלה זו השאלה שלי.

go around

New member
left and right hand .....

left and right hand .....
Power & electric break controller

מבנה תא הנהג של רכבות Eurostar

מבנה תא הנהג של רכבות Eurostar
האתר שקישר אליו המשתמש Go Around בהודעה אחרת מספק את כל התשובות שרצית - ידית המצערת/בילום חשמלי (כמו דינמי בקטרים דיזל חשמליים) משוכפלת ונמצאת משני צידי התיבה (לנוחיות, אני מניח), וזוהי הידית הגדולה. הידית הקטנה מאחוריה היא הידית לשינוי כיוון הנסיעה. התיבה הגדולה היא כנראה לא לאחסון חפצים, אלא מכילה את הציוד שמפעילות הידיות, וכמובן שמשמשת גם (כמו שרואים בתמונות ובאתר הנ"ל) להנחת לוחות זמנים וכיו"ב. הדבר הכי קרוב שמצאתי באתר הנ"ל לכפתור להעלאה והורדה של הפנטוגרף הוא המתג הסיבובי עם הראש האדום בדיוק מעל לשפופרת הקשר בתמונה הזו - לפי האתר, זה המתג להחלפה בין הזנה מקו עליון (מ-חשמולת) להזנה מפס שלישי, כמו בדרום אנגליה. החלפה כזו כוללת, כמובן, שינוי מצבם של הפנטוגרף ושל מגלש ההזנה מהפס השלישי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה