שאלה בקשר לתפקיד

שאלה בקשר לתפקיד

האם תפקידי פיקוד והדרכה זה תפקדים מאתגרים ומעניינים?! מפקד טירונים?! מדריך נשקים, ניווטים ועוד כל מיני תפקידי הדרכה שונים?! מה דעתכם על התפקידים? תודה רבה

יניב100

New member
אתגר כן

מעניין זה כבר תלוי בך יש שטוענים שלהעביר אותו חומר כל הזמן זה משעמם ויש שנהנים ממקצוע ההוראה.

אחד מפעיליות שאני עושה בזמני החופשי

אני מש"צ...מדריך של"ח צעיר אם לא שמעת זה התלמידים שמדריכים בטיולים חשבתי אולי ללכת למשהו בסגנון הזה בצבא... זה לא תפקידים לבנות?! זה תפקידים מאתגרים פיסית שמשלבים בהתאם לסוג ההדרכה כמובן ניווטים, נשקים, הישרדות או שההדרכה היא תיאורטית?! תודה רבה

מדריך טירונים של 02 נחשב תפקיד

קשה מאוד ושוחק מאוד ולכן לא ממולץ- ההדרכה בעיקר תאורתית ומטווחים בקרבי זה שונה...

JazzAzz

New member
שוחק

כי יש המון חיילים באחריותך וכולם לא יודעים מה רוצים מהם ונכנסים לדיכאון כל שניה. חוץ מזה אתה בקושי יישן כשיש לך מחזור טירונים, זה מעסיק לך את הימים והלילות ואתה צריך להתמודד עם כל השטויות של הטירונים. בבוקר עד הלילה אתה איתם ואז אתה מבלה את מה שנשאר מהלילה בדיונים לגבי מצב הפלוגות והחיילים והתוכניות של המשך הטירונות.

Kgt1

New member
המ"כ שעליו מדובר הוא מ"כ של 02

מפקדים בקרבי יכולים לצאת רק מקרבי.

יניב100

New member
מה קשור תפקידים לבנות ?!

הוראה משמע הדרכה. ושוב אני חוזר ומסביר לך יש כאלה שיגידו לך שזה משעמם להעביר את אותו הדבר כל כמה חודשים ויש כאלה שאוהבים את זה. מ"כ 02 לא מומלץ אתה לא יכול לעשות כלום לטירון סורר כי הוא תוך שניה ישלוף לך פטור על כל דבר שכולל תזוזה. מדריך נשקים או בשמו העכשווי מדריכת חי"ר/יח"ש עבר לבנות כמעט ולא תמצא בנים בתחום.בנים מגיעים לתפקיד בתור צ'ופר אחרי שירות קרבי. מדריכי קליעה -בשביל זה צריך לשרת בחי"ר ולצאת לקורס מש"קי קליעה מה שכמובן אף אחד לא מבטיח לך.

JazzAzz

New member
מפקד טירונים יכול להיות ממש מגניב

או ממש ממש גרוע, תלוי איפה...

JazzAzz

New member
הכוונה

היא למיקום בצבא, לדוגמא מ"כ במ"צ זה תפקיד קשה מאוד אבל אחד הטובים למי שבעניין כי זו טירונות עם הרבה משמעת ומ"כים עושים שם טרור הלם אבל מ"כ במחנה שמונים צריך לסבול את החופשיות והחוסר כבוד שהולכים שם.

למעלה