שאלה בקשר לתפקיד מפעילת מחשב

irena Z

New member
שאלה בקשר לתפקיד מפעילת מחשב

אני אמורה להתגייס ב-3 לדצמבר בגיוס כלל צה"לי, לכן אני לא יודעת לאן ישבצו אותי. הייתי מאוד רוצה להגיע לתפקיד במחשבים והאופציה היחידה שנשארה לי זה מפעילת מחשב. הבעיה היא שאני מפחדת שבזמן הגיוס שלי לא יהיה קורס של התפקיד ואז לא יהיו לי הרבה סיכויים להגיע אליו. מישהו יודע כל כמה זמן יש את הקורס ובאיזה חודשים. תודה רבה מראש

sky_girl

New member
לא נראה לי שתהיה בעיה...

אני נמצאת כבר חודש בבסמ"ח, ובזמן הזה עברו מול עיני כבר 3 מחזורים של הקורס (כשהגעתי היה קורס שעמד להסתיים, אחרי זה התחיל הקורס של הבנות שבאו יחד איתי וביום ראשון שעבר הגיעו עוד בנות שממתינות לקורס הזה). יוצא שבערך כל חודש נפתחים 2 קורסים של מפעילות מחשב. ולכן, כשתגיעי לקצין המיון בבקו"ם תבקשי ממנו את התפקיד הזה (גם אם הוא לא יציע לך אותו בהתחלה), במקרה הכי גרוע תצטרכי לחכות לקרוס חודש אחרי הטירונות... שיהיה המון בהצלחה!!!

רק על תצפי ליותר מדי

מהקורס הזה הוא מהתפקיד שתהיי בו. אלא אם כן תהיי ביחידת מחשבים כמו ממר"מ או 180 של חיל האויר... אז תהיה לך גישה לחומר יותר מעניין ותוכלי להתקדם. (מכיר כבר 3 מפעילות מחשב בבסיס שלי , לא עושות כלום... נאדה!, כי הקורס הזה לא ממש לימד אותם משהו) Rיקשי - DUDE

nimnet

New member
בקשר לסוג של מפעיל במודיעין ..

כנראה שאני הולך להיות מפעיל מחשב במודיעין , בבסיס סודי , אני לא עובר קורס , אתה לומד שם תוך כדי עבודה , והם יוצאים מנקודת הנחה שאני יודע כבר חלק מהתפקיד , דרך ראיון אישי ושאלון ידע במחשבים .. איך נראה לך התפקיד ? .. שווה יותר מדרך קורס של בסמ"ח ? ..

^Liv^

New member
תברחי כל עוד נפשך בך .....

אוקיי אם ייצא לך להיות בקורס מפעילות מחשב ב- בסמ"ת אז הקורס לא מבטיח שתעבדי בתפקיד ואת יכולה להתקע כטכנאית עגורנים במחסן אוטומטי (מפעילת מחשב במילה מעודנת) חחחח
את לא רוצה להיות כזו {גם אני לא רוצה אבל חברה שלי כזו ... יושבת לידי ומרחמת.... } אבל... אם את רוצה לשבת כל היום ולחמם את הכסא אז תרגישי חופשי... אבל בכל אופן לזה שאת לא עושה כלום... היציאות חרא... !

למעלה