שאלה בקשר לשני חשבונות באיטונס

evilihi

New member
שאלה בקשר לשני חשבונות באיטונס

יש לי חשבון ישראלי ממנו הורדתי כמה תוכנות חינמיות - פייסבוק, AIM סקייפ וכאלה. יצרתי היום חשבון אמריקאי וקניתי משחקים דרך כרטיס אייטונס שקנתה לי חברה בארה"ב. עד כאן הכל טוב. קיבלתי חיווי של AIM ואחד המשחקים החינמיים יש עדכונים - ניסיתי לעדכן דרך החשבון הישראלי שנמצא באפס סטור דרך האייפון עצמו - וקיבלתי הודעה שהחשבון הוא לחנות הישראלית בלבד. מה עשיתי לא נכון?

evilihi

New member
האם יכול להיות שהבעיה היא

המכשיר מחובר למחשב=התוכנה על חשבון אמריקאי כרגע, את שתי התוכנות שדורשות עדכון הורדתי דרך החשבון הישראלי. אוף זה מבלבל. האם להשאר על החשבון הישראלי ולהוריד ממנו או מהאמריקאי? האם אני אמורה לזכור מה הורדתי מאיזה חשבון?

evilihi

New member
ועכשיו ../images/Emo122.gif

התנתקתי מהחשבון האמריקאי במחשב שלי - והדרישה לעדכונים באייפון עצמו נעלמה
אוף

רענן 25

New member
אז זה מה שצריך לעשות

את חייבת תמיד להיות מחוברת לאחד משני החשבונות שלך. את ההודעה על הצורך בעדכון תקבלי עבור שניהם אבל תוכלי לעדכן רק את אלה שהמנוי שלהם מופעל כרגע. הכי קל לשנות מנוי באופן הבא: כנסי לטאב של קטגוריות. שם תגללי עד למטה. בקצה המסך יש מסגרת קטנה ובה רשום מיהו המנוי המחובר כרגע. אם תרצי לשנות אותו, אז באותו חלון קטן תבקשי לוג אאוט. אחרי שהתנתקת תבקשי לוג אין ותבחרי את האפשרות להתחבר למנוי קיים. הכניסי את כתובת המייל והסיסמא של החשבון השני ואת מסודרת. כל זה חוקי ותקין.

LinkTree

New member
בדיוק

מה שהורד מהחשבון הישראלי צריך להיות מעודכן ממנו ומה שמהחשבון האמריקאי צריך להיות ממנו וכן - את צריכה לזכור (נראה לי)

למעלה