שאלה בקשר לשכר עבודת לילה

מצב
הנושא נעול.

שלום, אני עומד להתחיל לעבוד בקרוב במקום עבודה בו העבודה היא בלילה בלבד. לא מדובר על שמירה, אלא על עבודה בישיבה, במוקד פיקוח. העבודה היא בת 8 שעות, מתחילה ב-10 בלילה ומסתיימת ב-6 בבוקר. איזה שכר אני צריך לקבל ? בהסתמך על כך שישלמו לי מינימום ? האם מדובר על 17.93 שכר מינימום רגיל, או על תוספת לילה של 50% מה שנותן לי 27 ש"ח לשעה ? כי לא מדובר בעצם על שעות נוספות, אלא על כך שהעבודה הסדירה הינה בשעות הלילה בלבד. תודה

על שבע השעות הראשונות

שלום, אני עומד להתחיל לעבוד בקרוב במקום עבודה בו העבודה היא בלילה בלבד. לא מדובר על שמירה, אלא על עבודה בישיבה, במוקד פיקוח. העבודה היא בת 8 שעות, מתחילה ב-10 בלילה ומסתיימת ב-6 בבוקר. איזה שכר אני צריך לקבל ? בהסתמך על כך שישלמו לי מינימום ? האם מדובר על 17.93 שכר מינימום רגיל, או על תוספת לילה של 50% מה שנותן לי 27 ש"ח לשעה ? כי לא מדובר בעצם על שעות נוספות, אלא על כך שהעבודה הסדירה הינה בשעות הלילה בלבד. תודה
על שבע השעות הראשונות
שכר רגיל ועל השעה השמינית 125%.

שיר ורד

New member
הערות

על שבע השעות הראשונות
שכר רגיל ועל השעה השמינית 125%.
הערות
1. אם במקום העבודה (וגם אתה באופן אישי) עובדים 5 ימים בשבוע (או פחות) אז כלל לאצריך לשלם שכר שעות נוספות. 2. אם במהלך העבודה אתה מקבל הפסקה של חצי שעה או יותר ורשאי לצאת ממקום העבודה בזמן זה, מותר לנכות את זמן ההפסקה משעות עבודתך ולכן מספר שעות העבודה שלך בפועל יהיה קטן יותר, זאת גם אם בגלל השעות שמדובר בהן, לא תנצל את הזכות לצאת ממקום העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה