שאלה בקשר לשדות תעופה

roeenoy

New member
שאלה בקשר לשדות תעופה

שלום האם זה אפשרי כאשר אני משחק לא ברשת (offline) לעשות איכשהו שתנועת המטוסים בשדה ובאוויר תהיה רבה כדי שיהיה מעניין? פעם ב מיליון שנה אני רואה איזה מטוס מסכן עף ליד השדה וחוץ מזה אין שום דבר מעניין.. ואני לא מדבר על שדה נידח אל אני מתכון אל נתבג או כל שדה רציני אחר.. אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהשדה והתנועה האוירית שבו יהיו עמוסים תודה

אבירן171

New member
יש לך אפשרות ב Setting להגדיל או

להקטין את התנועה באוויר. ועצה קטנה אל תעשה את זה הכי הרבה למה אני ניסיתי ולפחות 3 או 5 פעמים בחצי שעה של רק המראות ונחיתות שלחו אותי לסיבוב, והייתי B747, ואחד מאלה שעקפו אותי היה B737 או B777. מבאס.. אז תעשה שתהיה תנועה אבל לא הכי הרבה. מקווה שעזרתי. אבירן.

אבירן171

New member
יש עם זה בעיה.

הורדתי את הקובץ(לפחות זה מה שנראה לי שצריך לעשות), וזה קובץ PAI ואני לא יודע מה אני עושה איתו. ולכל החכמים שאומרים תקרא README אין כזה קובץ. יש קובץ WORD שרק מסביר מה זה בכלל.(אנ חושב, אבל זה בטח לא מסביר מה עושים עם הקובץ).

davidfainshtein

Member
מנהל
אין עם זה שום בעיה!

פשוט צריכים להבין שבעולם התעופה, כמו בכל תחום אחר - לא צריך לעשות קיצורי דרך כל הזמן. תשב, תתעמק, תקרא ואני מבטיח לך שתבין הכל. אם לא תבין, תבוא תשאל שאלה ספציפית. כל דבר צריכים להאכיל אתכם בכפית. הנה מה צריך לעשות: 1. בדף הבית של האתר, בתפריט בצד שמאל נכנסים ל- Official Files > Installer & Special Packages. מקליקים על השורה הראשונה - Download the PAI Installer - Current version : 2.5, מורידים את התוכנה ומתקינים. 2. באותו העמוד, מורידים ומתקינים לפי ההוראות את ה- Packages שרוצים. 3. שוב פעם בתפריט השמאלי - בוחרים ב- Official Files > Current AI Packages, מורידים ומתקינים את החבילות שרוצים. 4. בנוסף, יש הורדות רבות באתר שממולץ ביותר לעבור עליהן ולהתקין. 5. ולטענתך שאין Readme, הנה הקישור למדריך המשתמש המסביר הכל בצורה מפורטת ביותר: http://www.projectai.com/packages/download_file.php?file=user_guide_pai_installer_v25.zip

אבירן171

New member
אל תתעצבן! אני בכלל לא עשיתי את

הפעולה הנכונה. אני נכנסתי לאפשרות השנייה בתפריט הראשי. זה למה שאלתי, כי עשיתי הכל לא נכון ואני בכלל לא מכיר את התוכנה הזאת. ותודה על ההסבר

davidfainshtein

Member
מנהל
../images/Emo13.gif יפה מאוד.

אני לא מתעצבן. פשוט לפני שמתייאשים ובוכים ש"זה לא עובד" - כדאי קודם לעצור רגע ולחשוב למה התכוון המשורר כאשר כתב תוכנה זו או אחרת.

למעלה