שאלה בקשר לקפה שחור
היום הכנתי קפה עילית על הגז.....בטעות שכחתי ממנו וכשחזרתי הוא התחיל לבעבע ממש חזק הורדתי ת'גז ושתיתי אותו,לא היה לו טעם משהו אבל היה בסדר...השאלה היא אם גם בכזה חום הקפאין עדיין פעיל?,ועוד שאלה,מה הדרך הכי טובה להכין קפה על הגז?על איזה אש?כמה זמן?איך הקפה אמור להיראות?
היום הכנתי קפה עילית על הגז.....בטעות שכחתי ממנו וכשחזרתי הוא התחיל לבעבע ממש חזק הורדתי ת'גז ושתיתי אותו,לא היה לו טעם משהו אבל היה בסדר...השאלה היא אם גם בכזה חום הקפאין עדיין פעיל?,ועוד שאלה,מה הדרך הכי טובה להכין קפה על הגז?על איזה אש?כמה זמן?איך הקפה אמור להיראות?