למה? גם לי אין תשובה.....שאלה בקשר לקו 32 של דן
מדוע דן שינתה את המסלול של קו 32 לשעבר היה יוצא מרכבת מרכז לבית ברבור? כיום הוא ממסוף וינטר לדיזנגוף סנטר
אפשר לקחת 72למה? גם לי אין תשובה.....
זה כבר חצי שנה לפחות השינוי הנוראי הזה. עכשיו מאלנבי אי אפשר להגיע לאיזור לונדון מיניסטור.
כדי להתחרות בקוים 36,37שאלה בקשר לקו 32 של דן
מדוע דן שינתה את המסלול של קו 32 לשעבר היה יוצא מרכבת מרכז לבית ברבור? כיום הוא ממסוף וינטר לדיזנגוף סנטר
לא נראה לי בכלל שיש כאן תחרות.כדי להתחרות בקוים 36,37
שעברו לחברת "קוים" או בעוד קוים כאלה.
מספר קווים של דן הוארכו למסוף וינטרלא נראה לי בכלל שיש כאן תחרות.
36, ו-37 של קוים לא מגיעים לדיזינגוף סנטר ולא לסביבה, שניהם נוסעים לתחנה המרכזית. 56 של קוים נוסע לכיוון אבל צריך לרדת בלונדון מיניסטור וללכת המון ברגל. או לשלב שני קווים. 32 נראה לי אחלה, 37 עד וינטר ומשם 32.על המידע, לי הוא דוקא אחלה![]()
![]()
אני לא רואה איךמספר קווים של דן הוארכו למסוף וינטר
ביום שבו התחילה "קווים" לפעול. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא תחרות עם "קווים". דן לא רצו לאבד את הלקוחות שלהם מדרום-מזרח תל אביב ודרום רמת גן.
זה הארכה וקיצוראני לא רואה איך
אין להם הקבלה לקווים של קווים שעוברים שם והם 36 ו-37. אלה שני קוים שהאחד - 36 יוצא מאור יהודה והשני - 37 יוצא מיהוד והחל מהיציא השניה של אור יהודה, ליד בסיס תל השומר עד לתחנה המרכזית המסלול שלהם זהה לחלוטין הם ממשיכים דרך צומת מסובים, ימינה בוינטר לכביש הטייסים ובהמשך לה גווארדיה ולתחנה המרכזית. כמו כן לפי התאור של השינוי בקו 32 שבו דובר, זה לא נשמע כמו הארכת קו אלא ממש שינוי מקום גמרי.
מסוף וינטר זה מזרחית לשכונהזה הארכה וקיצור
קו 32 קוצר בכיוון אחד עד דיזנגוף סנטר בלבד, ואילו בקצה השני נוספו משהו כמו 4 תחנות בכפר שלם. הוא הסתיים בעבר בבית ברבור (דרומית לשכונה) וכיום הוא מסתיים במסוף וינטר (צפונית לשכונה - בצד השני של דרך הטייסים). נ.ב. שבוע שעבר נסעתי מאחורי אוטובוס של קווים בקו 55 ולמרבה הפלא הפגוש האחורי לא היה שבור! מה התברר? המרכב היה ספרדי של Hispano ולא של מרכבים....
סליחה מסוףזה הארכה וקיצור
קו 32 קוצר בכיוון אחד עד דיזנגוף סנטר בלבד, ואילו בקצה השני נוספו משהו כמו 4 תחנות בכפר שלם. הוא הסתיים בעבר בבית ברבור (דרומית לשכונה) וכיום הוא מסתיים במסוף וינטר (צפונית לשכונה - בצד השני של דרך הטייסים). נ.ב. שבוע שעבר נסעתי מאחורי אוטובוס של קווים בקו 55 ולמרבה הפלא הפגוש האחורי לא היה שבור! מה התברר? המרכב היה ספרדי של Hispano ולא של מרכבים....
לא יודע למה שינו, אבל לא נראה הגיונסליחה מסוף
אל תזלזל במרכבים, בספטמבר, כחודשיים אחרי שקווים התחילו לעבוד, נסעתי באוטובוס בעל מרכב מקורי של היספנו ועמוד בתוך האוטובוס (זה עם הפעמון עליו) היה משוחרר לגמרי וכל חוטי החשמל של הפאמון היו בחוץ. אז בבקשה, לא לזלזל בכחול לבן.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.