שאלה בקשר לסיכויי קבלה- מי שמבין.

snail1

New member
שאלה בקשר לסיכויי קבלה- מי שמבין.

היי! עכשיו אני לפני צבא, אתמול קיבלנו תוצאות בחינות בגרות והתחלתי להכניס אותן לכל מיני חישובי סכם ושטויות אחרות. (עם הפסיכומטרי) עכשיו- בטכניון הסכם שלי 91.78 הסכם הדרוש לקבלה להנדסת חשמל- פיסיקה הוא 91-93. השאלה שלי- האם אני יכולה להיכנס (בעוד שנתיים) עם הסכם הנוכחי שלי, בהנחה שהסכם הדרוש לא ישתנה? לצורך העניין אני בת, אז אני משערת שתהיה אפליה מתקנת (רוצים בנות בהנדסת חשמל, אפילו הזמינו אותנו לסיור בפקולטה כדי לעודד אותנו ללכת לשם). תודה רבה!
ואם זה המקום הלא נכון לשאול, בבקשה תפנו אותי למקום אחר.

הסכם הדרוש להנדסת חשמל הוא 91-93?

וואו, זה השתנה הרבה... בזמנו שאני ניסיתי להתקבל הוא עמד על 87-89, עכשיו את אומרת שהוא כמו לרפואה?! בעיקרון אני חושב שבעוד שנתיים יהיה לך סיכוי טוב להתקבל, כמובן שזה לא בטוח, אבל רוב הסיכויים שכן... כמו כן אם תנסי להתקבל לעתודה, רוב הסיכויים שתצליחי, עם סכם כזה מפוצץ... למרות שלא יודע עד כמה זה יהיה חכם לנסות להתקבל לעתודה בחשמל בהתחשב בכל מה שאמרועל השיבוצים לחשמל

snail1

New member
אני ממש לא רוצה עתודה.

בלי להעליב פה אף אחד.
אני רוצה ללמוד עוד שנתיים כשאני אשתחרר. הסכם להנדסת חשמל בטכניון הוא 86-88 אם אני לא טועה. תואר כפול: הנדסת חשמל- פיסיקה זה 91-93 . טוב, ננסה עוד שנתיים! ואם עוד מישהו יודע, אשמח אם תענו!

אההה תואר כפול...ברור...

כי תואר רגיל זה רק לטיפשים
אני לא חושב שפגעת בו באף אחד... אגב, דווקא השיבוצים לחשמל פיזיקה (במסלול פסגות) אמורים להיות טובים... קחי את הכל לאט, בסבבה שלך, אחריי הכל את snail

למעלה