שאלה בקשר לנוער שינוי....

I t a M a R 1 1

New member
שאלה בקשר לנוער שינוי....

שלום לכולם, ושבת שלום! אני הייתי חבר בנוער שינוי מההתחלה כלומר מאז לאחר הבחירות שלחו לי מכתבים הלכתי לסדנאות במכביה ועוד, עכשיו אני לא שומע כלום על נוער שינוי ומה שקורה מסביב.... מישהו יכול לעזור לי. אני גר ליד אשדוד בגן יבנה אם זה עוזר

I t a M a R 1 1

New member
היי גרשון,ערב טוב.

דבר ראשון קודם כל תודה על העזרה דבר שני האתר לצערי עובד אך הלינקים הם אותם לינקים http://www16.brinkster.com/shinuiyouth/db/magazine.asp?id=2 אין קישור אחר בתמונות כתובות וכו´.. אז אם אתה יכול לבדוק ארת העניין. דבר שני השם שלך מוכר לי היית בנוער שינוי או משהו כזה?

שלום

האתר חדש נדמה לי שצריכים לעדכן אותו. יש שם גם פורום נוער שינוי פעיל. כן בזמנו היתי בנוער שינוי, אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי במייל או במסרים אישיים. [email protected]

בקשר לאתר

האתר בתהליכי שיקום, והוא משנה כתובת מדי פעם (בגלל זה ריבוי הכתובות שדרכן אפשר להגיע אליו) כמו כן אנחנו מחדשים את התמונות, כתבות, מאמרים וכו´ ועל כן רובם אינם פועלים כיום. מה שכן עובד מצויין זה הפורום שמשמש כלי תקשורת מצויין (וחסכוני) בין חברי נוער שינוי...

סליחה על האיחור

האתר של נוער שינוי פעיל כמו שאמרת בכתובת קצת מסובכת אבל אפשר ורצוי להגיע אליו דרך: www.shinui.up.co.il www.go.to/shinui נוער שינוי פעיל כיוםבחמישה תאים מרכזיים ובעוד כמה תאים בתהליכי בניה. התאים הקיימים הם חיפה, ירושלים, פ"ת, ר"ג ורחובות. כמו כן אנחנו עורכים סמינרים (כמו ההוא בכפר המכביה) אחת לשולשה ארבעה חודשים הסמינר הבא מתוכנן לסוף אוקטובר או תחילת נובמבר. הפעילות בתאים האמורים לעיל הן אחת לשבועיים כמו כן ישנן פעילויות כלל ארציות (מבלד סמינרים) כמו הפגנות משמרות מחאה וכו´. הסיבה לכך שאינך שומע על פעילות נוער שינוי בין אם טלפונית ובין עם ע"י מכתבים היא בכך שלפני כשנה ערכנו התפקדות מחדש לנוער, כל חברי הנוער קיבלו מכתב המבקש לחדש את הפרטים על מנת שנוכל ליצור איתם קשר, מי שלא השיב על מכתב זה נמחק מרשימת התפוצה של הנוער. אם ברצונך לשוב לפעילות נוער שינוי צור עימנו קשר (מסרים אישיים או אי-מייל).

למעלה