שאלה בקשר למכס....תגיבו...

Malcolm X

New member
שאלה בקשר למכס....תגיבו...

1 - האם יש הגבלה על הבאת דיסקים/DVD מחו"ל? הכוונה, אם אני נוחת מחו"ל עם 100 דיסקים/DVD במזוודה, האם אני אמור לשלם על זה? אם כן, איך זה הולך עם המחירים?

sela v

New member
בוודאי

ההגבלה היא 200 דולר, ואם תביא DVD לא חוקים, אם תביא 1-2 כנראה שלא יעלו, אבל אם יבדקו שתביא מאות אני מאמין שיחרימו לך את הכל, ואם זה חוקי מעל ערך של 200 דולר תשלם מס, שאני לא יודע כמה הוא.

Malcolm X

New member
אני צריך שמישהו יגיד לי כמה בדיוק..

אני הולך להביא מקוריים, וממדינה שדיסקים ממש זולים. אני מאמין שאביא לפחות 50 דיסקים למיניהם (מוזיקה,DVD,VCD). 2 שאלות... 1) על סמך מה הם מחשבים ת'מחיר של הדיסקים? 2) מה התעריף בכלל? כמה אני אשלם על נגיד 50 דיסקים?

Yo-man

New member
אפשר לשאול אותם

לפני 3 שבועות טסתי ללונדון והיה שם דלפק של המכס (שלא היה מאוייש, אבל בסוף ענו לי בטלפון פנימי שנמצא בדלפק המודיעין), ושם שאלתי לגבי סיגריות. מסתבר שעל כל קופסא מעל ה-4 שמותר לזוג להביא, המכס הוא כ-70 ש"ח (אם אתה בוחר להצהיר). הם לא יודעים מי אתה, כך שזה לא שאתה שורף את עצמך בעצם השאלה, וגם אם כן - אתה שואל פקיד אחד שיושב ליד אולם היוצאים. הוא לא יושב בנתיב הנכנסים, וגם אם כן, רוב הסיכויים שהוא לא יזכור את הפרצוף שלך מכל האלפים שעוברים אותו כל יום... אני מאמין שיש טלפון שאפשר להגיע אליהם גם בלי להיות בשדה התעופה עצמו, ושם יהיה מי שיענה לך.

sela v

New member
אני חושב שענו לך את התשובה

הכי קרובה למה שאפשר לצפות שמישהו שהוא לא מוכס יענה. אם אתה רוצה לדעת מחיר מדויק, תתקשר למכס בנתב"ג.

למעלה