שאלה בקשר למידיבוסים

מצב
הנושא נעול.

hai001

New member
שאלה בקשר למידיבוסים

שאלה בקשר למידיבוסים
באיזה קווים של דן מופעלים מידיבוסים?

אוהד11

New member
דן מפעיל מידיבוסים בקווים הבאים:

שאלה בקשר למידיבוסים
באיזה קווים של דן מופעלים מידיבוסים?
3 עבר הירקון, 3פ, 5פ, 6, 6 בת ים, 11פ, 14, 15, 33, 53, 113. יתכן שגם בקווים 83, 85, 93. בעבר הם פעלו בקווים 1 גבעתיים (לא קיים), 2 יפו (לא קיים), 4ת (לא קיים), 5ב"ב, 28, 41 חלק מהאוטובוסים. יתכן שבפתח תקווה הם פועלים גם בקווים נוספים או בסידורים מסויימים.

m a r o k a i

New member
אתמול ראיתי בפ"ת מיניבוסים אדומים

3 עבר הירקון, 3פ, 5פ, 6, 6 בת ים, 11פ, 14, 15, 33, 53, 113. יתכן שגם בקווים 83, 85, 93. בעבר הם פעלו בקווים 1 גבעתיים (לא קיים), 2 יפו (לא קיים), 4ת (לא קיים), 5ב"ב, 28, 41 חלק מהאוטובוסים. יתכן שבפתח תקווה הם פועלים גם בקווים נוספים או בסידורים מסויימים.
ליד הקניון הגדול אבל מרחוק אז אני לא בטוח שהם של דן

hai001

New member
יש קווים של דן

ליד הקניון הגדול אבל מרחוק אז אני לא בטוח שהם של דן
יש קווים של דן
שעובדים מידיבוסים לא נוחים לדוגמא: נסעתי בקו 33 במידיבוס לפני חודש בערך אנשים התלוננו על המידיבוס שהוא לא נוח צפוף בו. לפי דעתי יש קווים שמתאים להם מידיבוס בגלל התפוסה הנמוכה דוגמא: 113 , 14, 15, 53.

hai001

New member
ראיתי מידיבוסים

יש קווים של דן
שעובדים מידיבוסים לא נוחים לדוגמא: נסעתי בקו 33 במידיבוס לפני חודש בערך אנשים התלוננו על המידיבוס שהוא לא נוח צפוף בו. לפי דעתי יש קווים שמתאים להם מידיבוס בגלל התפוסה הנמוכה דוגמא: 113 , 14, 15, 53.
ראיתי מידיבוסים
בקווים: 11 של דן, 32, 28.

אגד מפעיל מידיבוסים עירוניים

האם לחברת אגד
יש גם מידיבוסים?
בקוים 38 44 47 בי-ם ובעוד מס' קוים בחיפה המידיבוסים הם נמוכי רצפה של MAN בעבר אגד הפעיל מיניבוסים מדגם 614 בהרכבה גרמנית ובהרכבה של מרכבים גם בשירות בינעירוני כמו קו 10 מדימונה למלונות ים המלח (היום פועל בקו אוטובוס רגיל) וקוים 51 55 באגד חדרה (שאין לי מושג אם הם עוד קימים). ההבדל בדגם הנ"ל בין מיניבוס עירוני לבינעירוני היה תצורת הכסאות בלבד. רוב המיניבוסים הנ"ל נמכרו לגורמים פרטיים וחלקם נשארו באגד בעיקר למטרות תפעוליות וגם מעט להסעת נוסעים

טוארג

New member
מה המסלול של קו 44 בירושלים?

בקוים 38 44 47 בי-ם ובעוד מס' קוים בחיפה המידיבוסים הם נמוכי רצפה של MAN בעבר אגד הפעיל מיניבוסים מדגם 614 בהרכבה גרמנית ובהרכבה של מרכבים גם בשירות בינעירוני כמו קו 10 מדימונה למלונות ים המלח (היום פועל בקו אוטובוס רגיל) וקוים 51 55 באגד חדרה (שאין לי מושג אם הם עוד קימים). ההבדל בדגם הנ"ל בין מיניבוס עירוני לבינעירוני היה תצורת הכסאות בלבד. רוב המיניבוסים הנ"ל נמכרו לגורמים פרטיים וחלקם נשארו באגד בעיקר למטרות תפעוליות וגם מעט להסעת נוסעים
ושל קו 34?

קוים 44 34

ושל קו 34?
קוים 44 34
קו 34 נוסע מרמות (לא יודע את המסלול המדויק בתוך רמות) יורד לגולדה עולה בבגין לבניני האומה ממשיך לעמק המצלבה ימינה להרצוג שמאלה בצומת פת שמאלה בכניסה לגילה עוד פעם שמאלה ביציאה מגילה לכיוון תלפיות ומשם להר חומה במסלול של 14א' את המסלול של קו 44 אני לא מכיר אני רק יודע שהוא פנימי ברמות. קו 47 יוצא ממסוף מרידור בפסגת זאב מזרח יורד במרידור שמאלה במאיר גרשון שמאלה לכיוון פ.זאב דרום סיבוב פרסה חזרה ושמאלה למאיר גרשון ימינה למשה דיין ימינה בחיל האויר עד למסוף חיל האויר (של קו 8)

אורי404

New member
וגם מידיבוסים בינעירוניים.

בקו 222 מפעיל אגד מידיבוס מ.א.ן (אם אני לא טועה אז HOCL 12-220)בינעירוני עם מרכב century של אירייזר. גם לנתיב אקספרס יש מכונות כאלה. לגב המידיבוסים הקודמים (614 או 814, אני לא בטוח לגבי השם), אם אני לא טועה השילדה שלהם הייתה תוצרת תורכיה. בכל מקרה, דיברתי עם אנשים מאגד, והם אמרו שבמכונות האלה היו בעיות אמינות, ובאגד העדיפו להיפטר מהן. ביונייטד טורס יש גם אירייזרים מקוצרים. בעבר היה להם מידיבוס של מרצדס, ומידיבוס (מסוג אחר) של מ.א.ן.

mister K

New member
ה"איריזר המקוצר"

בקו 222 מפעיל אגד מידיבוס מ.א.ן (אם אני לא טועה אז HOCL 12-220)בינעירוני עם מרכב century של אירייזר. גם לנתיב אקספרס יש מכונות כאלה. לגב המידיבוסים הקודמים (614 או 814, אני לא בטוח לגבי השם), אם אני לא טועה השילדה שלהם הייתה תוצרת תורכיה. בכל מקרה, דיברתי עם אנשים מאגד, והם אמרו שבמכונות האלה היו בעיות אמינות, ובאגד העדיפו להיפטר מהן. ביונייטד טורס יש גם אירייזרים מקוצרים. בעבר היה להם מידיבוס של מרצדס, ומידיבוס (מסוג אחר) של מ.א.ן.
ה"איריזר המקוצר"
של קו 222 (גם אני אוהב לקרוא להם ככה) הוא 88-056-01 ותמונה שלו מופיעה בגלרית האוטובוסים באתר של אגד.

אורי404

New member
וגם בקווי 900/910.

ה"איריזר המקוצר"
של קו 222 (גם אני אוהב לקרוא להם ככה) הוא 88-056-01 ותמונה שלו מופיעה בגלרית האוטובוסים באתר של אגד.
וגם בקווי 900/910.
עכשיו, כשאני נזכר, ראיתי את המידיבוסים האלה מדי פעם בקווי 900/910 (תל אביב-חיפה).

אני מכיר את הנהג שמסיע את האוטובוס

ה"איריזר המקוצר"
אני מכיר את הנהג שמסיע את האוטובוס
חברים אני מכיר את הנהג שמסיע את האוטובוס הוא חיפאי הוא שייך לסניף נווה שאנן הוא עושה בבוקר קו 910 חיפה ת"א אחר כך הוא עושה קו חולון 97 ובשעה 13:00 הוא חוזר לחיפה בקו 900. אם מישהו שואל איך אני יודע את סדר יום עבודה שלו אני עשיתי איתו מילואים בבית ליד אחלה בן אדם וחבר טוב אני והוא עשינו כיף חיים במילואים אפילו בסוף המילואים הוא נתן למזכרת שתי עניבות של "אגד" שהם תלוים אצלי על דלת החדר. הייתי רוצה לכתוב אבל אני לא יודע אם צריך לקבל אישור ממישהו על פירסום של שם הנהג אגב הוא אוהד מכבי "הונדה" חיפה. תודה מראש: ערן הובר.

אוהד11

New member
מידיבוסים "מסתובבים" מדי פעם בפעם

יש לפעמים מידיבוסים בקוים 4 ו-5.
בקווים השונים, כאשר השעות לא עמוסות או מכניסים אותם באופן חד פעמי לסידור. לפיכך גם היו ב- 16 ו- 32.

היום ראיתי בקו 70

בקווים השונים, כאשר השעות לא עמוסות או מכניסים אותם באופן חד פעמי לסידור. לפיכך גם היו ב- 16 ו- 32.
היום ראיתי בקו 70
אוטובוס אדום 7368, אני לא מתלהבת מהם. SORRY.

איזו פרשת דרכים../images/Emo35.gif

גם אני ראיתי את קו 70
באוטובוס האדום, ראיתי אותו על פרשת הדרכים
איזו פרשת דרכים

אני ראיתי אותו בצומת בר אילן

מצב
הנושא נעול.
למעלה