דן מפעיל מידיבוסים בקווים הבאים:שאלה בקשר למידיבוסים
באיזה קווים של דן מופעלים מידיבוסים?
אתמול ראיתי בפ"ת מיניבוסים אדומיםדן מפעיל מידיבוסים בקווים הבאים:
3 עבר הירקון, 3פ, 5פ, 6, 6 בת ים, 11פ, 14, 15, 33, 53, 113. יתכן שגם בקווים 83, 85, 93. בעבר הם פעלו בקווים 1 גבעתיים (לא קיים), 2 יפו (לא קיים), 4ת (לא קיים), 5ב"ב, 28, 41 חלק מהאוטובוסים. יתכן שבפתח תקווה הם פועלים גם בקווים נוספים או בסידורים מסויימים.
יש קווים של דןאתמול ראיתי בפ"ת מיניבוסים אדומים
ליד הקניון הגדול אבל מרחוק אז אני לא בטוח שהם של דן
ראיתי מידיבוסיםיש קווים של דן
שעובדים מידיבוסים לא נוחים לדוגמא: נסעתי בקו 33 במידיבוס לפני חודש בערך אנשים התלוננו על המידיבוס שהוא לא נוח צפוף בו. לפי דעתי יש קווים שמתאים להם מידיבוס בגלל התפוסה הנמוכה דוגמא: 113 , 14, 15, 53.
האם לחברת אגדראיתי מידיבוסים
בקווים: 11 של דן, 32, 28.
כשהייתי בבאר שבע הייתי רואההאם לחברת אגד
יש גם מידיבוסים?
אגד מפעיל מידיבוסים עירונייםהאם לחברת אגד
יש גם מידיבוסים?
מה המסלול של קו 44 בירושלים?אגד מפעיל מידיבוסים עירוניים
בקוים 38 44 47 בי-ם ובעוד מס' קוים בחיפה המידיבוסים הם נמוכי רצפה של MAN בעבר אגד הפעיל מיניבוסים מדגם 614 בהרכבה גרמנית ובהרכבה של מרכבים גם בשירות בינעירוני כמו קו 10 מדימונה למלונות ים המלח (היום פועל בקו אוטובוס רגיל) וקוים 51 55 באגד חדרה (שאין לי מושג אם הם עוד קימים). ההבדל בדגם הנ"ל בין מיניבוס עירוני לבינעירוני היה תצורת הכסאות בלבד. רוב המיניבוסים הנ"ל נמכרו לגורמים פרטיים וחלקם נשארו באגד בעיקר למטרות תפעוליות וגם מעט להסעת נוסעים
קוים 44 34מה המסלול של קו 44 בירושלים?
ושל קו 34?
וגם מידיבוסים בינעירוניים.אגד מפעיל מידיבוסים עירוניים
בקוים 38 44 47 בי-ם ובעוד מס' קוים בחיפה המידיבוסים הם נמוכי רצפה של MAN בעבר אגד הפעיל מיניבוסים מדגם 614 בהרכבה גרמנית ובהרכבה של מרכבים גם בשירות בינעירוני כמו קו 10 מדימונה למלונות ים המלח (היום פועל בקו אוטובוס רגיל) וקוים 51 55 באגד חדרה (שאין לי מושג אם הם עוד קימים). ההבדל בדגם הנ"ל בין מיניבוס עירוני לבינעירוני היה תצורת הכסאות בלבד. רוב המיניבוסים הנ"ל נמכרו לגורמים פרטיים וחלקם נשארו באגד בעיקר למטרות תפעוליות וגם מעט להסעת נוסעים
ה"איריזר המקוצר"וגם מידיבוסים בינעירוניים.
בקו 222 מפעיל אגד מידיבוס מ.א.ן (אם אני לא טועה אז HOCL 12-220)בינעירוני עם מרכב century של אירייזר. גם לנתיב אקספרס יש מכונות כאלה. לגב המידיבוסים הקודמים (614 או 814, אני לא בטוח לגבי השם), אם אני לא טועה השילדה שלהם הייתה תוצרת תורכיה. בכל מקרה, דיברתי עם אנשים מאגד, והם אמרו שבמכונות האלה היו בעיות אמינות, ובאגד העדיפו להיפטר מהן. ביונייטד טורס יש גם אירייזרים מקוצרים. בעבר היה להם מידיבוס של מרצדס, ומידיבוס (מסוג אחר) של מ.א.ן.
וגם בקווי 900/910.ה"איריזר המקוצר"
של קו 222 (גם אני אוהב לקרוא להם ככה) הוא 88-056-01 ותמונה שלו מופיעה בגלרית האוטובוסים באתר של אגד.
אני מכיר את הנהג שמסיע את האוטובוסה"איריזר המקוצר"
של קו 222 (גם אני אוהב לקרוא להם ככה) הוא 88-056-01 ותמונה שלו מופיעה בגלרית האוטובוסים באתר של אגד.
יש לפעמים מידיבוסים בקוים 4 ו-5.ראיתי מידיבוסים
בקווים: 11 של דן, 32, 28.
מידיבוסים "מסתובבים" מדי פעם בפעםיש לפעמים מידיבוסים בקוים 4 ו-5.
היום ראיתי בקו 70מידיבוסים "מסתובבים" מדי פעם בפעם
בקווים השונים, כאשר השעות לא עמוסות או מכניסים אותם באופן חד פעמי לסידור. לפיכך גם היו ב- 16 ו- 32.
גם אני ראיתי את קו 70היום ראיתי בקו 70
אוטובוס אדום 7368, אני לא מתלהבת מהם. SORRY.
איזו פרשת דרכיםגם אני ראיתי את קו 70
באוטובוס האדום, ראיתי אותו על פרשת הדרכים
על הפרשת דרכים ליד מסוף 2000איזו פרשת דרכים![]()
אני ראיתי אותו בצומת בר אילן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.