בהחלטשאלה בקשר למוניות בצבע לבן
יש איזה חוק במדינה שכל מונית חייבת להיות בצבע לבן? פעם היו מוניות בכל-מיני צבעים, היום כולם לבנות...
בהחלט
יש חוק שקיים משנת 1992 לפיו כל המוניות בארץ ששנת הייצור שלהן 1992 ומעלה חייבות להיות צבועות בלבן.
מעניין למה החליטו דווקא על לבןבהחלט
יש חוק שקיים משנת 1992 לפיו כל המוניות בארץ ששנת הייצור שלהן 1992 ומעלה חייבות להיות צבועות בלבן.
כתוםמעניין למה החליטו דווקא על לבן
ולא על צהוב או כתום.. לפחות כך היה אפשר להבחין במונית ממרחק רב. מצד שני, אז נהגי המוניות לא היו מצליחים למכור את הרכב שלהם לעולם
אני דווקא חובב כתום ידועכתוםמזעזע
צהובאמנם יש בניו-יורק, אבל גם מאוד קרוב אלינו, אצל הפלשתינאים, ואז... שלא נדע. לבן הוא בהיר הוא טוב לשמש שלנו.
צביעה בולטת למוניותאני דווקא חובב כתום ידוע
לבן פופלרי מדי גם אצל שאר המכוניות.. אי אפשר לדעה איזה רכב הוא מונית ואיזה לא..
מונית טאיווןצביעה בולטת למוניות
בכל העולם נהוג צבע אחיד ובולט למוניות. שימו לב להונג-קונג ההחלטה על צבע לבן היא מגוככת- אי אפשר לשים לב אליהן.
אבל אף מונית לא בכתוםמונית ויטנאם
נראה לי שהביטוי הגיע מפרסומת ישנהאבל אף מונית לא בכתום
אגב כתום, אנשים נוהגים להגיד "שיהיה לך יום כתום" מה זה? יום כתום היחיד שאני מכירה זה יום אביך במיוחד שבדרך כלל קורה באפריל מאי, לפחות יש אחד כזה שנה. נכון זה לא פורום אקלים או משהו כזה, אבל זה אפרופו כתום.
נראה לי שהביטוי הגיע מפרסומת ישנה
לקינלי (שעוד קראו לו קינלי). אפרופו כתום
"עם קינלי כיף להיות צמא" - היה משקהנראה לי שהביטוי הגיע מפרסומת ישנה
לקינלי (שעוד קראו לו קינלי). אפרופו כתום
צודק 100%"עם קינלי כיף להיות צמא" - היה משקה
מעולה וכהרגל הדברים המתרחשים בארץ הזו, החליפו אותו עם איזה מיץ טפל בטעם של תפוז שנפסל לשידור בגרון שקוראים לו פנטה. כל הדברים המעולים נעלמים והכל עובר לבינוניות. לקינלי היתה נוכחות וארומה חזקה. הוא היה מתוק יותר מפנטה והיו בו כמובן יותר גזים כך שהגרפס היה נשמע למרחוק. לפחות ניתן להשיג עדיין קינלי-סודה עם כמות הסי.או.2 הנכונה !
אנחנו גולשים לשיחה שלא קשורה"עם קינלי כיף להיות צמא" - היה משקה
מעולה וכהרגל הדברים המתרחשים בארץ הזו, החליפו אותו עם איזה מיץ טפל בטעם של תפוז שנפסל לשידור בגרון שקוראים לו פנטה. כל הדברים המעולים נעלמים והכל עובר לבינוניות. לקינלי היתה נוכחות וארומה חזקה. הוא היה מתוק יותר מפנטה והיו בו כמובן יותר גזים כך שהגרפס היה נשמע למרחוק. לפחות ניתן להשיג עדיין קינלי-סודה עם כמות הסי.או.2 הנכונה !
Hong Kong Taxis- 2 colour schemesצביעה בולטת למוניות
בכל העולם נהוג צבע אחיד ובולט למוניות. שימו לב להונג-קונג ההחלטה על צבע לבן היא מגוככת- אי אפשר לשים לב אליהן.
במקסיקוHong Kong Taxis- 2 colour schemes
Actually in HK, there are two types of taxis, with two distinct colour schemes: New Territories Taxis are painted green, and taxis serving HK Island KOwloon and the airport are Red. I agree that the colour white for taxis does not make sense. regards Yoram
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.