שאלה בקשר למבחנים בצו ראשון.

CANDY MAN 1

New member
שאלה בקשר למבחנים בצו ראשון.

עשיתי את המבחנים בצו ראשון ובקטע של המתמטיקה לא הלך לי טוב (אני מנחש שלהרבה לא הלך) בגלל שזה היה חלק דיי קשה שצריך לחשב שברים ואחוזים ובקיצור מסובך. בקיצור אני שואל אם לא הצלחתי טוב בקטע הזה זה יכול למונע ממני לקבל יום סיירות? מפני שלפי מה שהבנתי צריך קב"א שנחשב גבוה כדי לקבל יום סיירות. חוץ מזה אם בכל המבחנים הצלחתי דיי טוב ורק במתמטיקה לא הצלחתי אז הקבא יכול להיפגע לי משמעותית או שהמתמטיקה הוא חלק שחשוב באותה מידה כמו כל חלק במבחן?

CANDY MAN 1

New member
נו אנשים זו שאלה קטנה

תענו לי אפילו בקצרה ואני יעזוב אתכם לתמיד (או עד השאלה הבאה!)

יובל18

New member
תשובה

הקב"א (קבוצת איכות) המינימלי ליום סיירות הוא 52 אם אני לא טועה. הקב"א מושפע מהרבה גורמים והמבחנים הפסיכומטרים הם חלק מהם, יש להניח שגם אם הלך לך לא טוב (לפעמיים אנחנו חושבים שהלך לנו לא טוב ובעצם אנחנו עדיין מעל הממוצע) עדיין הקב"א שלך לא יושפע בצורה קיצונית שתקבע אם תוכל או לא תוכל להיות בסיירת... אין לך מה לדאוג לדעתי

איזה כייף לך!

אני הייתי בתחילת ינואר במיונים למש"קית ת"ש, אבל עדיין לא קיבלתי את התוצאות אם עברתי או לא. הלוואי שאני אעבור...

היי לך...

גם אני מתגייסת באפריל אבל אין לי מושג אם זה לקורס של משקיות ת"ש למרות שזה החלום שלי... רציתי לדעת אם עברת מיונים , ומתי ... ומה התאריך גיוס המדוייק שלך... אני מקווה לשמוע ממך תשובה מהירה...
דנה

אושר מ

New member
אני מלאס יימתי את המבחן במתמטיקה

בכלל. לא עשיתי איזה חמש או שש שאלות לפחותץ. ויש חלי קב"א גבוהה. אין ךך מה לדאוג..

אושר מ

New member
רצתי לאכול קיר. מותר?

והכוונה היתה אני לא סיימתי את המבחנים במתמטיקה.

למעלה