שאלה בקשר לזיכרון ram

eloro

New member
שאלה בקשר לזיכרון ram

מה ההבדל בין זיכרון SDRAM לבין DDR400 וDDR333. השאלה שלי מה ההבדל בין האיכויות ואם כולם עובדים תחת P4. איזה מהם כדאי לקנות?

AeroPeek

New member
>>>

SD-RAM זהו זיכרון RAM ישן יחסית והוא עובד במהירות 100/133Mhz. זיכרון DDR-SDRAM הוא זיכרון SDRAM בעל ערוץ כפול [כלומר עובד גם בעליה וגם בירידה] והוא פי 2 מהמהירות של SDRAM. הכוונה ב DDR400 היא זיכרון DDR-SDRAM שעובד במהירות 400Mhz. [כנ"ל לגבי 333] בדר"כ לפנטיום 4 יש או RDRAM או DDR-SDRAM, רק ממש בתחילת דרכו של הפנטיום 4 היו לוחות עם SDRAM.

eloro

New member
תודה אהל עוד שאלה קטנה

מה יותר טוב? DDR-SDRAM או DDR400 ? ועל מה אתה ממליץ?

סופרמן!

New member
זה כמו לשאול...

אם עדיף במבה עם ציור של תינוק או בלי ציור של תינוק. זה אותו הדבר! ערן שמנסה לעורר דיון מעניין באמת.

סופרמן!

New member
אם נעמיד דברים על דיוקם...

ddr sdram זה במבה המוצר. ddr400 זה במבה קטנה עם ציור של תינוק. יעני סוג של במבה.

xroeeh

New member
במבה בלי תינוק!

התינוק הזה מוציא את החשק לאכול את המאכל המשובח... צריך לדרוס אותו...
אגב, נראה לי שיש קונספירציה בין אסם לקוקה קולה, ברגע שאתה אוכל במבה אתה חייב לשתות קולה, זה לא נראה לי צירוף מקרים
רועי

xroeeh

New member
כן כן...../images/Emo8.gif

כולם מתכחשים לזה אבל שורה תחתונה, במבה זה של אסם וקולה זה של קוקה קולה, ככה זה וככה אוהבים את זה! |בדגש|כולם! רועי

eloro

New member
סוף סוף אני לא לבד!

חשבתי אני היחיד שלא אוהב במבה..:)

AeroPeek

New member
צודק..

האמת באתי לרשום את זה בסוגריים אבל לא רציתי לבלבל אותו עוד יותר..
זה 200Mhz בערוץ כפול..
יעני 400

eloro

New member
אם כבר אני בשוונג של השאלות..

איך אני יכול לבדוק איזה זיכרון יש לי? אני חייב להוציא אותו מהמחשב או שאני יכול דרך ווינדוס? ומה עדיף? 512 מגה של 133 או 256 של 400?

AeroPeek

New member
>>

אתה יכול לבדוק עם Aida32 שניתם למצוא לה קישור בעזרת גוגל [השולת!]
עדיף 512מגה של 400
איזו מין שאלה זו? אלה סוגים שונים לגמרי של זיכרונות ואתה לא יכול להשוות... זה גם תלוי בלוח אם, במה הוא תומך..

למעלה