שאלה בקשר לואה ואה

שאלה בקשר לואה ואה../images/Emo177.gif

החלטתי בסוף לקנות את הואה ואה... עכשיו אני פשוט צריך מחירים ומידע יותר גדול על שלושה דגמים! 535Q GCB95F 95Q אני צריך לדעת מחירים עכשווים ומה כל אחד עושה אני ישמח לדעת!! אני יודע בערך פשוט אני רוצה לדעת במדויק הסתכלתי במאמרים אבל זה פשוט לא מספיק לי ולא מעודכן תודה לכל העוזרים

Perfect sense

New member
אתה לפעמים עושה דברים לבד?

לעזאזל, איך לדעתך גיטריסטים שאינם נמצאים בשום פורום מסתדרים? תבדוק באינטרנט וואה וואה, כל דגם, מה אתה אוהב בו, מה אתה לא אוהב מה המחיר שלו (כן, יש מקומות עם מכירים באינטרנט) או שתלך ותנגן. בלי יותר מידי שטויות, תלך תכלס לחפש לקנות וואה, במקום לחפור מקורות אינרנטיים שעות.. מניסיון אני יודע שבחיים לא קניתי משהו שעשיתי עליו מחקר באינטרנט. כל פעם הלכתי לחנות לקנות משהו שביררתי עליו- ובסוף קניתי משהו אחר שיותר אהבתי. זה קרה עם המולטי אפקט, עם הגיטרה, ועם המגבר. ואני מרוצה עם כולם. (טוב, חוץ מהמגבר, אבל זה היה אילוץ כלכלי- אני חוסך לחדש)

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

אני מת לנסות את 535Q, אבל מרום בירושלים החליטו שלא צריך להביא אותו, כי למה שבעיר הכי גדולה במדינה מישהו ירצה לקנות וואה?!

loomer4

New member
אחי

אני קניתי ממרום בירושלים את הוואה וואה הזה בשבוע שעבר.

yotamn9

New member
וואלה?

סוף סוף. כי גם לפני כשלושה שבועות, גם לפני חודשיים וגם לפני יותר משלושה לא היה להם אותו.

yotamn9

New member
אבל מזמינים במיוחד רק למי שקונה לא?

אני לא בטוח שאני רוצה לקנות אותו, אני פשוט רוצה לנסות אותו.

loomer4

New member
אהה...

חשבתי שאתה רוצה לקנות אותו, אני אמרתי להם להזמין לי כי יצא לי לבדוק אותו אצל המורה שלי.

Octavarium

New member
אז אתה המניאק! ../images/Emo6.gif הכל בגללך!

גמרת להם ת'מלאי....

משהו לא בסדר...

"איך לדעתך גיטריסטים שאינם נמצאים בשום פורום מסתדרים?" אבל אני כן בפורום! זה לא משנה לי איך אחרים מסתדרים.. מאיפב לך לדעת שאני לא גר בחור כלשהוא שקשה להגיע לחנויו? מאיפה לך לדעת אם קונים לי מתנה ואני רק צריך לת את השם של המוצר? תעשה טובה ותבדוק דברים כאלה לפני שאתה תוקף....תודה

Perfect sense

New member
../images/Emo26.gif

זה סבבה להנעל על משהו- ואז דקה לפני שאתה יוצא לחנות לשאול את הפורום "מה אתם חושבים עליו?" אבל לבקש מהפורום אן דן דינו, זה כבר לא משהו. ותתייחס לדבר השני שבדקתי- מעולם (אבל באמת מעולם) לא ננעלתי על משהו באינטרנט- ואז הלכתי וקניתי אותו בחנות. תמיד ננעלתי על משהו באינטרנט, ואז שהלכתי לקנות אותו פתאום ראיתי משהו שנראה לי כאילו אני יותר רוצה, יותר אוהב, נשמע לי יותר טוב... למשל, אם אתה הולך לקנות דיסטורשן של בוס ב-500 ש"ח, ופתאום אתה רואה דיסטורשן אחר, שבמקור עולה 800, אבל המחיר שלו ירד ל-700- ובא לך לקנות אותו, בגלל שגם ככה רצית לקנות את הבוס ב-500 מאילוצים כלכליים- ועכשיו אתה יכול להוסיף מעט כסף, ויהיה לך דיסטורשן הרבה יותר טוב. יש מבין?

תראה

יש בכלי זמר ב"ש לא מביאים את הפאדלים (535,95Q) ופשוט רציתי לדעת מה הם בכלל עושים כדיי שאני ידע אם שווה לי לסוע עד תל אביב בשביל זה מבין!? ברור שאם אתם תגידו לי זום 505 זה המולטי הכי טוב אני לא ילך וירוץ ויקנה...אני קודם בודק אחר כך שואל אבל עכשיו זה שונה כי אין לי איך לבדוק תודה מראש ומקווה שתענה על שאלתי בסוף כל הסיפור הזה רועי

למעלה