שאלה בקשר לאתר הזה של קצין העיר

שפיקי

New member
שאלה בקשר לאתר הזה של קצין העיר

בוקר טוב! כמה כיף להתעורר עכשיו ולא ב 6 בבוקר...טנ'קס גאד על הרגילה! ולעניינינו... אני צריכה להוציא אישור רפואי לנהיגה מקצין העיר,אני זוכרת שכשרק התגייסתי הייתי צריכה אישור לשירות צבאי(או משהו כזה) אז נכנסתי לאתר,הקשתי את המס' האישי שלי פלוס המספר של החוגר,לאחר יומיים הטופס הגיע אליי בדואר.. עכשיו,מאז חלפו 8 חודשים,אני כבר לא בצה"ל אלא במג"ב,החוגר נלקח ממני ובמקומו יש לי תעודת שוטר.. בתעדות שוטר אין מספר כרטיס... אז אני לא יכולה להשתמש בשירות הזה??? מה אני אשמה שדפקו אותי במג"ב???? מה זה האפליות האלה כנגד שוטרים???? אה??? ואם מישהו לא מבין על איזה אתר אני מדברת אז הנה..

idos2

New member
נו אז מה הבעיה בדיוק?

גשי לקצין העיר הקרוב למקום מגורייך וינפיקו לך טופס כזה במקום. או אפילו יותר פשוט - גשי לרופא היחידה שלך ובקשי ממנו אישור זהה.

שפיקי

New member
אבל

הוא ממש רחוק ממני... צריך לעבור עיר שלמה בשבילו... אבל כנראה שאין ברירה... ואני רק חייבת לציין שזה לא הוגן!גם לשוטרים מגיע "להנות" מהאתר!הרי בכל זאת אנחנו חיילים כמו כולם,פשוט את השירות הצבאי מבצעים בתור מנייקים...

idos2

New member
אז תלכי לרופא היחידה

גם זה רחוק מדי? נכון, גם לכם מגיע שירות ולכן אפשר להיכנס לאתר גם עם מספר רשיון, קורה שיש כאלה שאין להם לא זה ולא זה, נו מה לעשות?

למעלה