חח.. אפילו בחדר כושר בביצפר שלי יש נראה לי שתיים או שלוש מכשירים לרגליים!
O OceaND New member 28/12/04 #6 חח.. אפילו בחדר כושר בביצפר שלי יש נראה לי שתיים או שלוש מכשירים לרגליים!
H Hellbeast666 New member 29/12/04 #13 אייל יסכים איתי שאין כמו ההולמס אומנן 320 שקל בחודש אבל יש את כל המיכשור האפשרי והתנאים האידיאליים לפיתוח גוף.
אייל יסכים איתי שאין כמו ההולמס אומנן 320 שקל בחודש אבל יש את כל המיכשור האפשרי והתנאים האידיאליים לפיתוח גוף.
E eyal1612 New member 29/12/04 #17 תיקון קל 340 ש"ח+300 ש"ח דמי רישום (גנבים חארות) אני מרגיש כל שקל יורד לי מהכיס ואת הפריצת דיסק שהולכת לבוא לי מתישהו מהעבודה המאעפנה שלי
תיקון קל 340 ש"ח+300 ש"ח דמי רישום (גנבים חארות) אני מרגיש כל שקל יורד לי מהכיס ואת הפריצת דיסק שהולכת לבוא לי מתישהו מהעבודה המאעפנה שלי
ק קטריס New member 29/12/04 #28 אז תעבור לשייפ 190 ש"ח כל חודש אם אתה עושה מנוי שנתי + חודש ראשון חינם + אחלה מגוון מכשירים, דאמבלים, בארבלים, וכו. יש גם סאונה יבשה. המדריכים לא משהו, אבל בשביל זה קיים הפורום הזה.
אז תעבור לשייפ 190 ש"ח כל חודש אם אתה עושה מנוי שנתי + חודש ראשון חינם + אחלה מגוון מכשירים, דאמבלים, בארבלים, וכו. יש גם סאונה יבשה. המדריכים לא משהו, אבל בשביל זה קיים הפורום הזה.
E eyal1612 New member 29/12/04 #30 אין אצלנו שייפ במודיעין המקום היחיד שלא רחוק 40 ק"מ מהעיר הוא הולמס פלייס ונראה לי שזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב
אין אצלנו שייפ במודיעין המקום היחיד שלא רחוק 40 ק"מ מהעיר הוא הולמס פלייס ונראה לי שזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב
ק קטריס New member 29/12/04 #32 אז תעבור לגור בירושלים זה מה שאחותי ובעלה עשו אחרי 4 שנים במודיעין. די כמה אפשר
U URLove New member 29/12/04 #19 אחים שלי עדיין לא עניתם לי על השאלה אני יכול לעשות יותר סטים עם המכשיר? זה יהיה אפקטיבי כמו עם אחרים?
אחים שלי עדיין לא עניתם לי על השאלה אני יכול לעשות יותר סטים עם המכשיר? זה יהיה אפקטיבי כמו עם אחרים?
E eyal1612 New member 29/12/04 #22 לא. ציטוט דולפין נדיר "בעקרו ריבוי סטים לא יתרום לקיזוז שאתה מחפש"
U URLove New member 29/12/04 #26 אוקיי, אבל זה יהיה יותר יעיל מאם אנ אני יעשה תרגיל אחד 4 סטים כבר עדיף אם אני פועל על התרגיל הזה כי זה רק מה שיש אז לעשות כבר 12 סטים ממנו ולהגיע לכשל בכמה שיותר מהם.. האם אני צודק?
אוקיי, אבל זה יהיה יותר יעיל מאם אנ אני יעשה תרגיל אחד 4 סטים כבר עדיף אם אני פועל על התרגיל הזה כי זה רק מה שיש אז לעשות כבר 12 סטים ממנו ולהגיע לכשל בכמה שיותר מהם.. האם אני צודק?
R Rossi46 ® New member 29/12/04 #29 אתה רוצה לשמוע מה שנוח לך ! מה לא מובן ב"לא" ?! אמרו לך לא, ואתה מנסה לחזור על אותה שאלה עם שינוי קל.
אתה רוצה לשמוע מה שנוח לך ! מה לא מובן ב"לא" ?! אמרו לך לא, ואתה מנסה לחזור על אותה שאלה עם שינוי קל.
U URLove New member 29/12/04 #31 אוקיי, עידו למה עצבני? פשוט ווידאתי כי זה רק מה שיש לי אפשרות לעשות וגם אני ינסה לעשות את זה