שאלה בענין הליכות נימוסין ומשפט...

מצב
הנושא נעול.

BUGO 54

New member

האם מותר לנוסע לעלות על אוטובוס, לקלל את הנהג ולהעליב אותו? כיצד צריך הנהג להגיב?

אוהד11

New member
שאלה מוזרה

האם מותר לנוסע לעלות על אוטובוס, לקלל את הנהג ולהעליב אותו? כיצד צריך הנהג להגיב?
שאלה מוזרה
שאלתך מוזרה. האם יעלה על הדעת שיעלה פרובוקטור לרכב ? ביממה האחרונה מתרחשים דברים מוזרים אצלנו בפורום !

oren*

New member
נו באמת, אתה שואל ברצינות?

נו באמת, אתה שואל ברצינות?
הרי ברור לכל בר דעת שזה אסור, אז מה השאלה? כיצד צריך הנהג להגיב? אני לא מכיר את הנהלים הרשמיים אבל יצא לי לראות נהג עוצר בצד, מתקשר למפקח שלו ובמקביל מזמין ניידת משטרה שתיקח את הנוסע הבעייתי (לא רצה לשלם עבור הנסיעה כי הנהג לא הסכים לעצור לו במקום בו אין תחנה לקו המסויים). למושג "להעליב" יש הרבה פירושים ובמאות הנסיעות שלי בתחבורה ציבורית זכיתי להנות מאינספור "הצגות" בין נהגים ונוסעים סביב הנושא הזה - חלק גדול מהן באשמת הנוסעים אבל לא פעם נהגים מגיעים לעבודה עם קריזות ואנחנו כנוסעים סובלים מזה לאורך כל הנסיעה (מוזיקה/שידורי ספורט בווליום גבוה, עצירות עצבניות, עקיפות חדות, עצירה ליד נהג מונית שירות תוך שחרור מגוון תיאורים מבישים וקללות עסיסיות וכו...). בשורה התחתונה, אני לא מקנה בנהגים המשרתים את הנוסע הישראלי.

מותר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך נראה לך../images/Emo35.gif

מותר
איך נראה לך

כיצד צריך הנהג להגיב זו כבר שאלה לעניין? באמת מעניין כיצד.

"הזכות לכבוד והחובה לכבד"

"הזכות לכבוד והחובה לכבד"
זהו כלל החל על כולנו כבני אדם, והרי גם נהג הוא בן-אדם...

יש חוקים מוגדרים גם לגבי הנושא הזה

יש חוקים מוגדרים גם לגבי הנושא הזה
רק שאיני זוכר אותם כרגע

מצב
הנושא נעול.
למעלה