שאלה בעניין ש. נוספות ותלוש משכורת

kimiwriterit

New member
שאלה בעניין ש. נוספות ותלוש משכורת

שלום רב, צריכה עזרה, נתונים: בת 32 עובדת בתור מזכירה במשרד עו"ד, משכורת גלובלית, משרה מלאה, 44 שעות שבועיות, ימים א'-ד' - 9 שעות עבודה וביום חמישי 8 שעות עבודה, החודש עבדתי 23 ימים בסך 197 שעות, לפי החוק מעל 186 שעות צריך לשלם שעות נוספות, האם זה נכון ותקף לגבי? (הבוס שלי טוען שאני מדברת שטויות ומכחיש את זה שעבדתי 197 שעות וטוען שאני לא עבדתי מעבר ל-186 שעות - מה שלא נכון!!!! הוא משקר ומרמה וזה לא חדש לי )-: ), בתלוש משכורת הוא רושם נתונים לא נכונים כגון ימי עבודה שגויים ושעות עבודה 186 שעות מה שמשתנה מחודש לחודש ועובר את ה-186, ושעות עבודה 8.5 ביום שאני עובדת בכלל 9 שעות,(לא לוקחת הפסקות), צריכה תשובה כי זה נמשך ככה כבר 4 שנים ואני לא יודעת מה נכון ומה לא...

מדון

New member
ראשית הסבירי למעביד כי יסתקל בחוק הגנת השכר

תקון 24 אשך לך במסר את נושא שעות נוספות כמו כן יש אפשרות אם יש מספיק עובדים לחיב את העו"ד לשים שעון נכחות או לחילופין יש תוכנות של מחשב על התחלות וסיום יום עבודה ואם הוא לא מאמין תתחילי לרשום כל יום את ההתחלה וסיום העבודה

kimiwriterit

New member
תודה רבה, אני התחלתי החודש לרשום

והוא טיפוס חלקלק ומסרב לשתף פעולה ולהקשיב לי בכלל... הוא באמת טיפוס מאוד קשה ואני מזכירה יחידה במשרד, הוא משקר לי בפרצוף ואין לו בעיה עם זה.. (עוד איש דתי חחח), מה עליי לעשות חוץ מלתעד את השעות? זה מילה שלי כנגד שלו והוא אין לו בעיה לשקר ולהתחמק...

מדון

New member
אם תגישי תביעה לבית הדין לעבודה

יתברר כי הוא לא מנהל רישום כמתחיב בחוק הגנת השכר תקון 24 ואז המעביד יפיל עליו חובת תשלום כי החוק הפיל את האחריות על המעביד

למעלה