שאלה בעניין פורום רישות עסקי

שאלה בעניין פורום רישות עסקי

מישהי ספרה לי שביום חמישי הבא -9.10 יתקיים מפגש כזה. בערב. איפה? האם אפשר להצטרף. איך נרשמים? תודה מראש על המידע. ויום משפחה שמח. באופן אישי -עומדת להיוולד לי נכדה ראשונה ופתאום היום הזה מקבל מימד נוסף.

מפגש רישות של הפורום../images/Emo140.gif../images/Emo124.gif

בתאריך 9/3/06 בשעה 20:00 ברמת גן (מקום מדוייק ימסר בתיבת המסרים לנרשמים). בתוכנית: התכנסות הכרות אישית הצגת העיסוק/ העסק החלפת כרטיסי ביקור הרצאה בנושא: "מטבח ההצלחה"- איך להמריא את העסק שלך? הפעלה חווייתית- הפתעה סיכום, חיבוקים ופרידה עד הפעם הבאה יש להביא כרטיסי ביקור ומצב רוח. שירית ואנוכי התחייבנו לתשלום בגין השכרת המקום. לכן ההרשמה מחייבת. עלות ההשתתפות במפגש הינה 35 שח. המחיר כולל שתיה חמה. סידור שולחנות למזנון(כל אחד/ת יביאו משהוא) שולחנות וכיסאות לישיבה. וחניה חינם נרשמו עד כה: שירית בן ישראל ויקטוריה דגן עינת גרוס רואה חשבון הוליהובי שפירית ראובן הטכנאי רגין1 עינת שובל טלילה בעיצובים רמי 44 חשבונאית עצמאית סמאילי עידית רון Kukula Dia logica Ravithe Drshy Dfengshui Night mistress Anatorn Drshy Love lov סה"כ 23 מספר המשתתפים מוגבל ל- 30 אני וכל המשתתפות/ משתתפים בפורום נשמח לראותך

למעלה