שאלה בעניין ניתוח קיסרי

תמוש25

New member
שאלה בעניין ניתוח קיסרי

בע"ה כנראה צפוי לנו ניתוח קיסרי. אני עם תאומים זהים מונו-ביו... עד כמה חשוב או כדאי לקחת רופא פרטי שיהיה אחראי/מעורב על הניתוח? המחיר מאוד גבוה. אשמח לקבל חוות דעת מבנות שלקחו רופא פרטי וכאלה שלא לקחו. תודה רבה!

אני לא נותחתי אבל

אם יש לך ביטוח פרטי, ברוב הביטוחים יש כיסוי מלא לרופא פרטי, אם אין לך פרטי אבל יש לך אחד מהביטוחים המשלימים של קופ"ח אז יש החזר די גבוה. אני באופן אישי, הייתי לוקחת רופא פקטי לקיסרי אלקטיבי אבל בידיעה שיש לי כיסוי. ללידה לא לקחתי רופא פרטי כי המחיר היה גבוהה מדי...

שירישי

New member
לדעתי -זה ממש מיותר

כי במקרה של תאומים, ועל אחת כמה וכמה תאומי מונו-בי, ממילא ידאגו שרופא בכיר ומנוסה ינתח אותך. זה היה השיקול שלי לא לקחת רופא פרטי ואת הכסף העדפתי להשקיע בדברים אחרים.

שלישה6

New member
מוסיפה למי שיש לה ביטוח רפואי פרטי

יותר משתלם לוותר על האופציה הפרטית, כי את ההחזר שהייתן מקבלות על ניתומח פרטי, הביטוח משלם בכל מקרה עם הצגת מסמכי השחרור מאשפוז. בכל מקרה, דעתי כדעת שירישי.

תמוש25

New member
תודה

אני שואלת בגלל שמסביבי נשים כן לוקחות רופאים פרטיים לניתוח כזה. הניתוח נקבע בגלל מצג העכוז של שתיהן ומלבדד זה ב"ה כל הבדיקות היו תקינות. הן מוגדרות גם כתאומות זהות מונו-ביו.. אז חבתי שאולי זה מגביר את הכדאיות לרופא פרטי.

שלישה6

New member
אין שום הצדקה

כמו ששירישי כתבה- ידאגו לך לרופא מומחה בכל שעה. הלידה שלי היתה בניתוח קיסרי חירום בלילה בין שישי לשבת וברגע שהודיעו לי שאני נכנסת לניתוח, דאדו לזמן רופא מומחה שיהיה נוכח בניתוח.

nk11

New member
אני כרגע מועמדת לניתוח

ובהחלט מתכננת לקחת רופא פרטי. יש לי ביטוח פרטי שיכסה את ההוצאה המטורפת (בערך 12 אלף ש"ח לפי מה שאמרו לי) כך שמבחינתי ההיבט הכלכלי כאן נפתר וזה עניין מאוד משמעותי. אם יש לך ביטוח- לדעתי אין על מה להתלבט אך אם לא זו בהחלט שאלה חשובה... אם יש לך ביטוחים משלימים של הקופה- הייתי מבררת איתם כי לפעמים הם גם נותנים החזרים יפים על כלמיני פרוצדורות. אני כבר החלטתי שגם אם בסוף אלד בלידה רגילה (שעליה לא מקבלים החזר)- אז אקח רופא פרטי. הוצאה מטורפת אבל לדעתי חשובה (מאמינה שההורים יעזרו לנו עם זה). אני מרגישה שההריון הזה הגיע אחרי כ"כ הרבה מאמצים ועם כ"כ הרבה לחץ סביבו וחשוב לי לדעת שאני עושה את המקסימום כדי לוודא שהלידה תעבור על הצד הטוב ביותר. אם זה היה ניתוח שלי בלבד- אני מאמינה שאולי לא הייתי לוקחת רופא פרטי (כמו שעשיתי לא פעם במהלך הטיפולים שעברנו) אבל ברגע שגם הקטנטנים מעורבים בעניין אני רוצה להיות בטוחה שאני בידיים טובות ולא להתמך על הרופא ש"אפול" למשמרת שלו.

teomimim2

New member
לייק

אני חושבת שבעניינים האלה הכי כדאי ללכת על בטוח, במיוחד אם ההריון הזה הגיע אחרי שלבים לא קלים... זו רק דעתי, את חייבת לקבל את ההחלטה עם בעלך וששניכם תהיו שלמים איתה! בהצלחה מה שתחליטו!

לדעתי..

תשמרי את הכסף, את תצטרכי אותו אחר כך מאד מאד.. גידול תאומים זה דבר שדורש הרבה משאבים ועדיף להשקיע את הכסף בעזרה בבית לאחר הלידה למען הכוחות שלך. כמו שכתבו לך כאן גם ככה ינתח אותך מומחה.

טאקית24

New member
רופא פרטי מיותר לחלוטין

וחבל על הכסף. כשאת הולכת לניתוח קיסרי מתוכנן, בד"כ דואגים שרופא בכיר שמתמחה בתאומים והריון בסיכון ינתח אותך ובחדר יש גם רופא ילדים ו2 מיילדות ואחיות מהפגיה עם אינקובטור מוכן למקרה ש.. לא לוקחים צאנס עם תאומים ואת יכולה להיות רגועה. אני נותחתי פעמיים בתה"ש , בפעם הראשונה עם תינוק אחד, ועכשיו עם התאומות, עשו לי ניתוח ממש מורכב ויחד עם זאת התאחה לי די יפה (עכשיו 3 שבועות אחרי).

למעלה