שאלה בעניין מכירה במכרז ופריט שלא הגיע

benyo0

New member
שאלה בעניין מכירה במכרז ופריט שלא הגיע

ערב טוב

1. אם אני מעלה מכרז וקובע שהסכום ההתחלתי יתחיל מ 25$ ולא מ 0.99$ האם אני יחוייב בעמלה נוספת חוץ מפרסום

הפריט שאני מוכר? (אני לא מתכוון לעמלה שלאחר המכירה).

2. הזמנתי לפני כ 35 ימים מוצר מסין דרך משלוח DHL, המשלוח תקוע במכס ולאחר כשבועיים משליחת המוצר DHL מסרו לי

שהמשלוח השתחרר מהמכס התקשרתי כעבור 10 ימים ונוכחתי לדעת שהמשלוח עדיין בהליכי שחרור.

התקשרתי שוב כעבור 5 ימים והמשלוח עדיין בהליכי שחרור מהמכס, נציגת DHL אמרה שאין עמלה נוספת אבל הפריט עדיין תקוע במכס והעניין נמצא בבירור.

משלוח שאמור להגיע עד 7 ימים עדיין לא אגיע כעבור 35 ימים.

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות?

alex155

New member
לגבי המשלוח

הטרוניות שלך צריכות לעלות מול המוכר ולא מול DHL.
א ב ל !! המוכר יגיד לך (בצדק) שזה מכס ואין לו שליטה על זה. גם מבחינת איביי הוא יקבל גיבוי מוחלט בנושא הזה ולא בכדי.
ולכן הטרוניות שלך צריכות לעלות מול המדינה שאתה חי בה שמעכבת משלוחי אקספרס תוך העדפה מוחלטת של הלו"ז שלה ולא שלך, כי אתה והמשלוח האקספרס שלך לא מעניינים את המדינה ומוסדותיה.
ולכן, לסיכומו של דבר, אין לך מה לעשות.

אגב - למיטב ידיעתי יש עמלה על שחרור מהמכס אבל עמלת אחסנה לא תשלם מכיוון שאתה עדיין לא יכול לשחרר את הפריט.

מאוד מתסכל המקרה שלך כי מוסדות המדינה הזאת לא נותנת לאנשים חופש לקנות, ליצור, להרכיב דברים. הכול נתקע והכול נערם במין אטימות מקוממת. אבל ככה זה פה.

hziv

New member
סע לנתבג גש למשרדי dhl תבקש את ניירת המכס

שחרר בעצמך
תכיר את הצד האפל של עולם המשלוחים...

benyo0

New member
אני לא מסכים איתך

למה שאני אעשה את כל זה אם יש לי גב שהם DHL, הם צריכים לקחת אחריות על מה שקורה ולזרז עניינים, איך זה יתכן שהפריט יהיה מעוכב יותר משבועיים בלי לתת לי הסברים ובלי לפצות אותי על עוגמת הנפש.

משלוח שאמור לקחת עד 7 ימים לא יכול להתקע במכס יותר מ 35 ימים ללא הסבר, DHL צריכים לקחת אחריות על העניין ולזרז הליכים ולא לתת לי להתקשר אליהם כל יומיים ולהתעדכן מולם.

בסופו של השתמשתי בשירות שלהם על מנת שיהיה לי למי לפנות במקרים כאלה.

hziv

New member
במבחן התוצאה הפריט שלך תקוע איפה שהוא

כל החמודים האלה dhl 'fedex ups ועוד ... הם מאד שירותיים ... הבעיה שב ארבע וחצי הם הולכים הביתה (המכס עובד עד 15)
והחבילה שלך לא שלהם תקועה ...
מנסיוני אם אתה משחרר את החבילה בגלל שהם לא מצליחים הם מחזירים את החיובים שגבו...
תעניש אותם בזה שלא תשלח / תקבל דרכם יותר
תאמין לי כולם אותו ח...
שיחרור משלוח לא אמור לקחת יותר מ 48 שעות במקרה הכי גרוע שלא יודעים לסווג את המוצר שיבאת ו/או יש חשדות לגבי טיבו
35 יום נשמע לי הזוי ברמות
לדעתי אין לך ברירה אלה להכניס את היד לתוך הביוב ולשחרר את הסתימה
החברות האלה עם המוקדים הטלפונים ימזמזו אותך עוד 60 יום בכיף
שיהיה המון בהצלחה
נשמח לשמוע עדכונים

benyo0

New member
אז אתמול התקשר אליי נציג DHL לאחר

40+ והחוב הוא 1900 ש"ח עבור אחסנה ועמילות מכס

hziv

New member
אמרתי לך ... לשחרר בעצמך

היה עולה לך רבע
מה עשית בסוף ?

hziv

New member
כי ברגע שאתה לוקח מהם את הניירת הם מזכים אותך

על כל מה שחייבו עד הרגע הזה
הם מעדיפים אפילו שתעזוב אותם בשקט

benyo0

New member
מי מזכה אותי ? הזמנתי כמות שמחייבת תשלום מכס

benyo0

New member
תשובה

לאחר בירור מול DHL המכס טענו שיש בחבילה גלקסי S4 הזוי לגמרי.

דיברתי עם השולח והוא טוען שהוא לא מוכר טלפונים.

זה מצריך אותי להפסיד יום עבודה וללכת למכס כדי לברר את העניין.

למעלה