זיגוג למאפינס
1. גנאש שוקולד (250 מ"ל שמנת מתוקה שמרתיחים, ואז שופכים על 250 גרם שקולד מריר או חצי חצי מריר וחלב שנמצים בקערה קטנה, מכסים לדקותיים ואז מערבבים בעדינות מהמרכז עד שהגנאש מבריק ואחיד). 2. רויאל אייסינג - מערבבים 200 גרם אבקת סוכר קנויה ומנופה עם חלבון ביצה אחד למשחה חלקה, מוסיפים כפית או שתיים של מיץ לימון ואת הקרם שנוצר אפשר לחלק לכמה קעריות קטנות, לצבוע כל חלק של הקרם בצבע אחר (בצבעי ג'ל) ואפשר למרוח או לזלף את הקרמים האלו. הקרם מתייבש תוך כמה דקות ומתקשה. 3. אפשר גם למרוח את הרויאל אייסינג לא צבוע (כלומר לבן), ולפזר עליו סוכריות לקישוט עוגה בכל מיני צורות וצבעים. כשהקרם ייתקשה הוא יחזיק את הסוכריות שלא יפלו ממנו.