שאלה בנושגע לקניית סיר

טלי12345

New member
שאלה בנושגע לקניית סיר

רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה סיר הכי מתאים לקציצות. אני חושבת על סיר נמוך ורחב. ראיתי כזה בסולתם ב360 שקל. האם המחיר סביר?(כארבע וחצי ליטר) האם יש פרמטרים מסויימים שכדאי לשים לב בסיר כזה? (מעולם לא קניתי סיר
)
 

טלי12345

New member
והתייעצות לגבי עוגה לגן

אני צריכה להביא מח עוגה לגן, ובגננת אמרה שהיא מעדיפה שכבר מחולקת ובמנג'טים. חשבתי אולי להכין מאפינס כבר במנז'טים. הבעיה שפעם הכנתי במנז'טים וזה נדבק ומעצבן, ממש לא כמו בחנויות . איך אפשר למצוא מנז'טים שפחות נדבקים ? אשמח לקבל מתכון מוצלח למאפינס (ניסיתי מתכון של עוגה בחושה אבל למרות שהיה טעים לא תפח ועלה יפה כמו מאפינס קנוי) תודה!
 

המרחפת

New member
באיזה מנז'טים השתמשת?

יש מנז'טים שהם ייעודיים למאפינס, הם בעצם סוג של נייר אפיה שעיצבו לו צורה. בינתיים ראיתי את זה רק בחנויות המתמחות, אבל אולי יש גם בחנויות כלים חד פעמיים. בהצלחה
 

טלי12345

New member
השתמשתי ברגילים מהסופר+שאלת זיגוג

את יודעת במה אפשר\כדאי לזגג את המאפינס? או שהם יפים גם כך?
 

bali

New member
מנהל
זיגוג למאפינס

1. גנאש שוקולד (250 מ"ל שמנת מתוקה שמרתיחים, ואז שופכים על 250 גרם שקולד מריר או חצי חצי מריר וחלב שנמצים בקערה קטנה, מכסים לדקותיים ואז מערבבים בעדינות מהמרכז עד שהגנאש מבריק ואחיד). 2. רויאל אייסינג - מערבבים 200 גרם אבקת סוכר קנויה ומנופה עם חלבון ביצה אחד למשחה חלקה, מוסיפים כפית או שתיים של מיץ לימון ואת הקרם שנוצר אפשר לחלק לכמה קעריות קטנות, לצבוע כל חלק של הקרם בצבע אחר (בצבעי ג'ל) ואפשר למרוח או לזלף את הקרמים האלו. הקרם מתייבש תוך כמה דקות ומתקשה. 3. אפשר גם למרוח את הרויאל אייסינג לא צבוע (כלומר לבן), ולפזר עליו סוכריות לקישוט עוגה בכל מיני צורות וצבעים. כשהקרם ייתקשה הוא יחזיק את הסוכריות שלא יפלו ממנו.
 

טלי12345

New member
יש לי תבנית

אבל יש בה רק מקום ל6 ואני צריכה כ40 יחידות. יש לך מתכון טוב למאפינס?
 
מניח שכן, צריך לבדוק

יש עוד אופציות: 1) לחתוך נייר אפיה וליצור מנז'טים (הרבה עבודה) 2) לקנות מנז'טים מיוחדים בחנויות מתמחות 3) לשמן או לקמח מעט את המנז'טים (אבל אני לא מתחייב על התוצאה)
 

טלי12345

New member
אם אתה בודק לגבי המתכון...

אני מחפשת מאפינס בלי שוקולד(אלא עם פרי- נניח תפוזים) תודה רבה!
 
למעלה