שאלה בנושא שיווק באינטרנט

ערן3314

New member
שאלה בנושא שיווק באינטרנט

אנחנו עובדים על פיתוח תוכנה שתייעל את ההעתקה של קבצים מאתרים שמספקים את הנתונים לאתרים שמעונינים להציג את הנתונים הללו. יש למישהו מושג איך ניתן לשווק מוצר כזה. איך ניתן להרוויח משיווק מוצר כזה כסף-גביה חד פעמית או על כל הורדת נתונים (עמלה) וכו'.

ערן3314

New member
אתה צודק

אנחנו עדיין בשלבי פיתוח ראשוניים של העניין ולכן אני לא יכול לרוץ עם הפרטים, מה שכן, קיימת אני מניח בידי מי מבאי הפורום אינפורמציה כללית וכוללת לגבי דרכי השיווק באינטרנט, וכן הדרכים שבהם מתבצעות עסקאות/גביות/עמלות בתמורה לשימוש בתוכנות/שירותים, וזה מה שאני מחפש, אני מנסה ללמוד את הענין כדי לגבש איזה שהוא בסיס לתוכנית עיסקית, על ועוד לפני כן על מנת להבין איך כדאי לנו לפתח את התוכנה בצורה כזאת שיהיו לה דורשים ועל מנת שנדע מהו הכיוון ההפצה שלנו. אם לך יש מידע מסוג זה או מידע על מקורות מידע כלליים לעניין זה אשמח ואודה לך על כך.

ערן3314

New member
אז אולי מישהו יכול

להוסיף מידע רלוונטי להודעה הקודמת?

adgr

New member
מעין לוח מכירה של כלל המוצרים ...

באינטרנט , אתה בטוח שכולם יסכימו שתעתיק ותציג ? זכויות יוצרים...מכיר ?

ערן3314

New member
כן מכיר מאיפה

שהוא, וברור שזה נלקח בחשבון. אבל זהו, בכל פורום אינטרנט שיווק ופירסום אין אף אחד שיכול לשפוך קצת אור מלבד כמה הערות צניות?!?

תראה

עדיין לא ברור מה אתה מנסה לומר. אני אנסה: אתה מנסה לפתח תוכנה שתסייע לאתרים מסויימים להציג בקלות "תכנים" הנלקחים מאתר אחר. אתה רוצה לדעת איך תוכל לבנות מודל הכנסות מהמוצר שלך. מאחר ואני לא מכיר את המוצר אני יכול רק לנחש שאולי אחת האופציות היא שהתוכנה שלך תספור כמה קריאות (/שימושים/שאיבות מידע, וואטאבר) ביצע כל אתר שבחר להשתמש בה (לקוח) ובהתאם לכך אתה תחייב אותו. השאלה היא איך אתה תדע כמה שימושים בוצעו במהלך אותו חודש. אני לא איש טכני. תגיד לי אתה איפה התוכנה תשב ואיך היא תיגש לנתונים הללו. אופציה אחרת היא שהוא פשוט יקנה אותה, ואתה רוצה לדעת איך ניתן למכור תוכנה באינטרנט? אני מקווה שעשיתי קצת סדר בדברים שלך. אם לא, מתנצל כבר מכאן.

ובקשר לציניות

אתה צודק. אנחנו יכולים להשתפר בזה. זה לא מוציא אותנו מתוחכמים יותר. נרשמתי, תהיה נחמד לאורחים...

adgr

New member
שלא תיפול רוחך

תדאג לנושא זכויות היוצרים , למניעת בעיות. אני אוכל לעזור לך בקידום של האתר. במחשבה שנייה,אני חושב שיש משהו ברעיון שלך.

הצחקת אותי גם אתה

זכויות יוצרים...חחח מה זה נראה לך רינגטון של ריטה? יעתיקו אותו עוד לפני שיספיק להגיד google.moogle כמו שמיקרוסופט העתיקו את icq ובאת שאין לי ציצי להביא כאן רשימה ענקית של עוד מלא דוגמאות. הכוח הוא בכוח השיווק - רעיון טוב לא מספיק. הבנת את זה דונקיחוטה?

בפורום הזה רוב האנשים

מתמחים בפרסום באינטרנט ופחות בשיווק. מי שמגבש אסטרטגיות שיווק זה לרוב הלקוח בעצמו ומשרדי הפרסום מגבשים את האסטרטגיה הפרסומית ומיישמים אותה. אני יכולה ללת לך הרצאה של שעות בנושא שיווק באינטרנט וגם זה לא יספיק זה תחום רחב מאוד... תבנה תוכנית עסקית ותבצע שם ניתוח מעמיק של מתחרים ישירים וComparables תבדוק מה הם עושים ואיך הם משווקים וגובים ותנסה לעשות משהו דומה. אל תנסה להמציא את הגלגל. דרך אגב, האם בדקת את הצורך של השוק במוצר שלך? מי קהל היעד שלך, וכמה הוא יהיה מוכן לשלם על מוצר כזה?

gauuli

New member
במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה

שלום נרשמתי, עקבתי אחרי הערותייך החכמות (עלאק..) ועד כה הפגנת רמת שליטה מדהימה בתחום האינטראקטיב ותובנות ציניות להפליא. אבל (ויש אבל..) אם בסוף ההרצאה שלך על שיווק ההמלצה שלך היא בסה"כ "me 2 " - יש לך עוד הרבה מה ללמוד. לימודים נעימים

מה רע ב ME TOO ?

ומה רע בלימודים הא? (אני כל הזמן למדה) נו נו נו לך שאתה ככה אומר. חוץ מזה לא המלצתי להעתיק,אלה ללמוד מה אחרים עושים ולהשתמש באותן מטודות. לדוגמא: google מתשמשים בשיטת הפצה ויראלית לתוכנות המייל שלהם gamil ... הם לא היו הראשונים לעשות כך ועדיין הנה לך יציאה מבריקה שמצליחה. אז כשאני אומרת שלא צריך להמציא את הגלגל זה מגיע דווקא ממקום של למידת שיטות השיווק באינטרנט ויישומן באופן חכם. עכשיו ברשותך, אני הולכת ללמוד, יש לי מחר בחינה בשיטות פילוח תפוז אנשים. (ואני מכינה מלא פתקים קטנים לחזייה שששש...אל תלשין)

Dj Toon

New member
אני יודע מי את!

בטוח השרת של איזה חברת אינטראקטיב, יש לך המון זמן להתעסק בפורום :)

למעלה