שאלה בנושא יום הולדת בגן

שאלה בנושא יום הולדת בגן

לגילאי 3 פחות או יותר, מהמכניסים לשקית ההפתעה?

אמאורית

New member
לנו אין שקיות הפתעה

בהמלצת הגננת ובהסכמת ההורים אין שקיות הפתעה וממתקים מחלקים להם במבה ועוד משהו בכוס ביומולדת עצמה ההפתעה אצלנו זו איזושהיא מתנונת.... ממש משהו קטן ב-2-3 שקלים. מזל טוב לאראל.....

גם אצלנו כך ... ויש מבחר גדול של

הפתעות זולות (מקסימום שלושה שקלים). כדאי לחפש ברשתות של הכל בשני שקלים או הכל בדולר.

עדי 4

New member
בגן שלנו:

הגננת מבקשת חטיף אחד כדי לא להרוס לילדים את ארוחת עשר,מה עוד שהם זוללים עוגת יומולדת. בנוסף קונים הפתעה קטנה לילדים וזהו. אנחנו הנהגנו גם לקנות ספר מתנה לגןובכך להגדיל את ספרית הגן. מזל טוב עדי

אצלנו בגן ימי רביעי הם ימי הולדת או

יום בריאות בגן ואז לא מביאים תיק אוכל. ארוחת העשר ביום זה היא ארוחת יום הולדת חגיגית או ארוחת בריאות + תבשיל שבישלו באותו יום. את ארוחת הבריאות מביאים בכל שבוע צמד הורים ואת ארוחת יום ההולדת מביא/ה הילד/ה שחוגג/ת יום הולדת (במקרה שלנו, היה איחוד של שלושה ימי הולדת ועשינו ארוחה חגיגית במיוחד). אגב - הרעיון של ספר במתנה לספרית הגן מצויין

אמאורית

New member
אצלנו גם מביאים ספר לגן והשנה...

בתור זה שאני גם בועד... אמרתי לגננת שאני הולכת לקנות במרוכז את הספרים וכך עשינו, גבינו את הסכום מראש במסגרת הועד וכך הגן התמלא בספרים מדהימים, איכותיים ולא כל ספר שטותי, שהורים קנו לפעמים - רק כדי "לגמור" עם זה. וגם הלכתי עם עוד מישהי מהועד שיש לה הנחה בסטימצקי וזכינו ב-42 ספרים במקום 35 (לפי מספר הילדים) וגם 600 ש"ח פחות!!!!! בכלל ספר זו מתנה מועדפת עליי....
וגם רואי מאוד אוהב!!!!

michal@gal

Active member
מנהל
שקית יומולדת

עדשי שוקולד - שקית קטנה (יש חבילות שמכילות 12 שקיות קטנות). סוכריות מנטוס גליל קטן (יש חבילות של גלילים קטנים שכל אחד מכיל כ-6 סוכריות קטנות) סוכריה על מקל ופל מצופה אני גם מכניסה מתנה קטנה. בגן אצלנו מחלקים לילדים את השקית רק כשהולכים הביתה.

TAIR A

New member
אחות הטיפת חלב בקיבוץ היא

חברה שלי (סמדי - אתי את זוכרת אותה?) והיא אמרה לי שמשרד הבריאות יצאו עם הוראה שלא לתת סוכריות בימי הולדת ואני אישית גם נגד הנחשים שהבנים שלי כל הזמן נחנקים נהם...

למעלה