שאלה בנושא התפטרות/פיטורין

מצב
הנושא נעול.

lin27

New member

שלום רב, אני מתכוונת להתפטר מעבודתי,ברשותי ביטוח מנהלים הכולל הפרשה לפיצויים 8.3% מהשכר שהמעסיק מפריש. האם במקרה של התפטרות (ולא פיטורין) אני מקבלת את כל מה שהופרש עבורי? שאלה נוספת:המעסיק הפריש לי לביטוח המנהלים רק בחלוף חצי שנה ממועד תחילת העבודה בפועל,האם במקרה של פיטורין אקבל פיצויים גם על חצי שנה זו למרות שלא הופרש סכום זה עבורי?

אם תתפטרי

שלום רב, אני מתכוונת להתפטר מעבודתי,ברשותי ביטוח מנהלים הכולל הפרשה לפיצויים 8.3% מהשכר שהמעסיק מפריש. האם במקרה של התפטרות (ולא פיטורין) אני מקבלת את כל מה שהופרש עבורי? שאלה נוספת:המעסיק הפריש לי לביטוח המנהלים רק בחלוף חצי שנה ממועד תחילת העבודה בפועל,האם במקרה של פיטורין אקבל פיצויים גם על חצי שנה זו למרות שלא הופרש סכום זה עבורי?
אם תתפטרי
תשלום פיצויי פיטורים יהיה תלוי ברצונו הטוב של המעביד. אם יסרב לשלם לך פיצויים אזי תועבר לזכותך רק יתרת הגמל על שני מרכיביה.

שיר ורד

New member
אם תפוטרי

אם תפוטרי
מגיע לך תשלום פצויי פיטורים בגין מחצית השנה הראשונה, אלא אם כן , המעביר הפריש אותם לביטוח המנהלים בתום חצי שנת עבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה