שאלה בנושא דמי חופש?

מצב
הנושא נעול.

Flang

New member
שאלה בנושא דמי חופש?

שאלה בנושא דמי חופש?
שלום רב ותודה מראש על התשובות! יש לי שאלה והיא : אבי עבד מהראשון לאוקטובר 2003 עד לראשון לפברואר 2006 (שנתיים ו4 חודשים). בסך הכל הוא הייה בימי חופש כ-12 יום. הוא יתפטר מרצונו החופשי בראשון לפברואר. מכאן ניתן לראות כי אבי לא קיבל עוד 16 יום. 12 ימים מראשון לאוקטובר 2004 עד ראשון לאוקטובר 2005 ועוד 4 ימים מראשון לאוקטובר 2005 עד לראשון לפברואר 2006. אבי פנה לקבלן שהועסק אצלו בבקשה לקבל את דמי החופש אשר מגיעים לו, הקבלן סרב באומרו : "אני לא השלם לך". מה צריך לעשות במצב זה?

מגישים תביעה לתשלום

שאלה בנושא דמי חופש?
שלום רב ותודה מראש על התשובות! יש לי שאלה והיא : אבי עבד מהראשון לאוקטובר 2003 עד לראשון לפברואר 2006 (שנתיים ו4 חודשים). בסך הכל הוא הייה בימי חופש כ-12 יום. הוא יתפטר מרצונו החופשי בראשון לפברואר. מכאן ניתן לראות כי אבי לא קיבל עוד 16 יום. 12 ימים מראשון לאוקטובר 2004 עד ראשון לאוקטובר 2005 ועוד 4 ימים מראשון לאוקטובר 2005 עד לראשון לפברואר 2006. אבי פנה לקבלן שהועסק אצלו בבקשה לקבל את דמי החופש אשר מגיעים לו, הקבלן סרב באומרו : "אני לא השלם לך". מה צריך לעשות במצב זה?
מגישים תביעה לתשלום
פדיון ימי חופש בבית הדין לעבודה וכותבים בה את אשר כתבת בהודעתך.

כל זאת בהנחה

שאלה בנושא דמי חופש?
כל זאת בהנחה
שחשיבת נכון את זכאותו ולקחת בחשון את אחוז המשרה.

דרישה לתשלום דמי חופשה ותביעה

שאלה בנושא דמי חופש?
דרישה לתשלום דמי חופשה ותביעה
ערב טוב, החישוב שלך נכון בהנחה שאביך עבד 6 ימים בשבוע.חישוב ערך יום ייעשה בחלוקה של המשכורת החודשית ל- 25. אם אביך סיים לעבוד אצל אותו קבלן, הרי שבשלב ראשון רצוי לפנות למעביד (לקבלן) בכתב ולדרוש את פדיון ימי החופשה שנותרו לזכותו של אביך. במכתב צריך לקצוב זמן סביר לתגובה או לתשלום (מקובל 14 ימים מיום קבלת המכתב). המכתב צריך להיות רשום עם אישור מסירה (אפשר גם למסור לו ידנית). אם עברו אותם 14 ימים מיום המסירה ולא התקבל התשלום, אביך רשאי לפנות לבית הדין לעבודה. הפניה לבית הדין לעבודה נעשית על-ידי מילוי טופס תביעה (ראה טופס כזה בפורום) והגשתו בבית הדין לעבודה. לא ציינת היכן עבד אביך. אם מדובר באזור המרכז, הרי שבית הדין לעבודה הוא זה שיושב ברוחוב שוקן 25 (פינת רחוב קיבוץ גלויות) בתל-אביב. הטופס קל למילוי. אם יהיו לאביך שאלות לגבי מילוי הטופס, הוא מוזמן לשאול בפורום. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה