שאלה בנושא גירושים

gonen-y

New member
שאלה בנושא גירושים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רציתי לדעת כמה עולה עו"ד בנושא גירושים מה המחיר הממוצא לטיפול בתיק ואם ניתן המלצות

תלוי מה ה-פורטפוליו שלכם

אין מחיר אחיד לדבר תלוי ברכוש אם יש ילדים , כמה דיונים וכמה שעות תשגעו אותו תן לי לספר לך בדיחה קצרה בנושא אדם פוגש בחבירו עוה"ד המצליח ופונה אליו ושואל אותו "יש לי בעיה משפטית רציתי לדעת כמה תעלה לי כל שאלה ענה לו העו"ד 150 $ יקירי, והשאלה השניה מהי???

gonen-y

New member
הפרטים הם:

1- אז יש רכוש מועט ( אין בית או רכב ) וישנה תינוקת . 2- זה לא עבורי אלה עבור בן משפחה 3- הוא ממש צריך הדרכה הוא לא יודע כיצד לעשות ועם מי להתיעץ והתקציב די דל אז כל פיסת מידע תעזור במיוחד איך שלא יעבדו עליו.

תלוי כמה דיונים

המחיר הממוצע 150$ לדיון, אך יש גם עורכי דין שסוגרים גלובלי על כל התיק. בכל מקרה תמיד עדיף לגמור אצל מגשר/ת, הרבה יותר זול בלי מלחמות מיותרות שבהן כולם מפסידים, וגם דואג לגמור את ההסכם באמצע לטובת כולם.

גישור.....אומנם טוב יותר....

אבל לא בכל מחיר...לא תמיד המלחמות הן מיותרות...ופשרנות זה נחמד, רק כשהיא מבוססת על הגיון.

אני שילמתי המון......

שילמתי לעו"ד 8,000 ש"ח מ ז ו מ ן היה לי רכוש יש לי 2 ילדים נפלאים יש לי כלב ואני שמחה על כל שקל ששילמתי כי היו ריבים כי היו בעיות והיו 2 דיונים בבית משפט אחד ערך שלוש שעות והשני שמונה וחצי שעות שכלל רשם שהוא עו"ד של בית המשפט שישב וישב וישב וסיכם איתנו כל מילה ומילה אבל לא יצא מההסכם הזה כלום כי הגרוש "הנחמד" שלי הסכים לכל אך הבעיה שהוא לא מבצע שום דבר מההסכם שילכו לגישור או שיעשו חוזה בינם לבין עצמם ויאשרו אותו אצל עו"ד זה יותר זול ועדיף דעו לכם דבר חשוב ביותר חשוב מאוד לדעת עם מי מתחתנים אבל יותר חשוב לדעת ממי מתגרשים

הכל יחסי בחיים.....

מלחמה אמיתית על משמורת, תכניס אותכם למחירים אחרים לגמרי, 8000 שח יתכן ויכסו את התשלום הראשון מתוך רבים לבוא...

למעלה