שאלה בנושא ביטוח

Chaimiko1986

New member
שאלה בנושא ביטוח

שלום לכולם ברשותי אופנוע שנפחו 500 סמ"ק כשהשתמשתי במחשבון הביטוח על מנת לראות כמה הנזק שלי,יצא לי סכום אגדי של 7,098 שקלים!! קצת פרטים,אני בן 23 שנתיים רישיון על אופנוע ו5 שנים רישיון על רכב עברתי 3 תאונות,תבעתי פיצויים מהביטוח על שניים.משום מה מופיע ברישומים של הפול שיש לי 3 תיקים על תאונות.. בנוסף יש לי גם שלילה אחת (שהבנתי שמעלה את הפוליסה ב5 אחוז..) האם זהו הסכום שעלי לשלם? או שיש איזושהיא דרך להעביר מעלי את רוע הגזירה..?? תודה רבה לעונים ויום טוב

h a j b i

New member
למרבה הצער נראה שכן

כיום ידוע שחברת הביטוח אליהו מוכנה לבטח רוכבים במחירים הישנים אבל תנאי הסף שלהם אאל"ט זה רוכבים ללא תביעות או שלילות ב- 3 שנים האחרונות. לטווח הקצר, האופציה היחידה שלך להוריד עלויות זה לבקש את האופציה של ביטוח עם השתתפות עצמית של 25K מתוך סכום הפיצוי המיועד לכאב וסבל וכמו כן ויתור על תשלום של 7 ימי עבודה. זה אמור לחסוך לך 20 אחוז. בטווח הארוך, תוכל להצטרף למהלך שמוביל מטה המאבק ולהתפקד למפלגת השילטון על מנת להשפיע מבפנים. לפרטים אתה יכול ללחוץ הלינק מתחת ל - "הוספת הודעה חדשה" - "מטה המאבק קורא לרוכבים להתפקד למפלגת השילטון"

Chaimiko1986

New member
האם זה כדאי?

האם כדאי לי לשלם עכשיו פחות אבל חס וחלילה במקרה של תאונה אני אצטרך לשאת בתוצאות מבחינה כספית? ומה אם במקרה פגעתי בהולך רגל או משהו בסגנון? הוא יוכל לתבוע את חברת הביטוח בה אני מבוטח? בקשר להתפקדות,מחר בבוקר אני מקבל חזרה את הרישיון,ובעז"ה זה הדבר הראשון שאני מתכוין לעשות מיד אחרי שאסיים את תהליך הביטוח... נקוה שישאר לי כסף לתדלק את האופנוע :(

h a j b i

New member
אם זה כדאי זו החלטה שלך

אם תפגע בהולך רגל הביטוח שלך יישא בכל הנזק שייגרם לו, כמו כן הוא יישא בתשלום כל ההוצאות הרפואיות שיהיו לך וישלם לך על אובדן עבודה פחות 7 ימים אותם תצטרך להשלים ע"ח ימי מחלה אם יש לך. ה - 25K שאתה מוותר עליהם זה מתוך מה שנקרא "כאב וסבל". סכום שיכול להגיע על 150K בערך ומייצג נזק לא ממוני שנגרם לך. כתבתי פה כבר שסטטיסטית זה לא משתלם, הסיכוי שלך לעבור תאונה בגינה תצטרך לתבוע בשנים הקרובות הוא גדול יחסית. בכל מקרה, זה סובייקטיבי לחלוטין.

תומר75

New member
3 תאונות ושלילה אחת וכל זה בשנתיים?

איך אתה בכלל שוקל את הביטוח המוזל? אתה רוכב בצורה לא בטוחה, ולכן הפרמיה שלך נראית ככה. הייתי ממליץ לך לעשות קורס רכיבה מתקדמת. שם תלמד איך לא להכנס למצבים מסוכנים, ואם כבר נכנסת, אז גם תלמד איך לצאת מהם.

Chaimiko1986

New member
עבדתי כשליח

כשאתה מהבוקר עד הערב במצב רכיבה אלו התוצאות.. אני מודה..לפעמים רכבתי קצת בפזיזות,אבל הפקתי לקחים וכיום אני רוכב בצורה מאוד זהירה הלב נוטה ללכת על הביטוח היקר יותר כדי להיות שקט יותר.. אבל הכיס מטה אותי לכיוון של התעריף המוזל (עד כמה שאפשר לקרוא לזה מוזל..) לפי החלומות שיפקדו אותי הלילה אני אחליט מחר אם ללכת אחרי הלב או להיכנע למצב הפיננסי.. תודה לילה טוב

kangal

New member
../images/Emo4.gif הייתי כארבע שנים שליח

קצת בקטנות, אבל מעולם לא תאונה עם נזק, מעולם לא תבעתי את הביטוח ומעולם לא קיבלתי דו"ח. רוכב תמיד ממוגן (גם בקיץ) ותאמין לי, עשיתי קילומטרז' מכובד בג'וב המסריח הזה.

h a j b i

New member
אמנם יש צדק מסויים בדבריך

אבל חישוב קצר מגלה שגם לו היה העבר שלו נקי לחלוטין עדיין היה משלם באזור ה- 5,900 ש"ח.

Pumi

New member
אתה לא תהיה צריך לשלם

מה שמדובר על ההשתתפות העצמית היא, שהביטוח עדיין משלם על כל הטיפול הרפואי. רק שכשאתה בא אליו לאחר מכן ותובע את הביטוח, אתה תקבל סכום כסף X פחות 25,000 ופחות 7 ימי עבודה. מה שאומר שאם אתה מרוויח 1000 שקל לשבוע, ואתה תובע את הביטוח והם מאשרים לתת לך 26,000 או פחות, אתה לא תקבל שקל. אבל שוב, כל הטיפולים הרפואיים, עדיין בכיסוי מלא. לא תהיה צריך לשלם לבית החולים. אם בגעת בהולך רגל, הוא עדיין יכול לתבוע את הביטוח שלך.

למעלה