שאלה בנוגע לשיפור ציון :)

שאלה בנוגע לשיפור ציון :)

היי, אני כרגע לומדת לפסיכומטרי הרביעי שלי. בפסיכומטרי הקודם קיבלתי 741. אני צריכה ציון גבוה מזה על מנת להתקבל לרפואה. רציתי לדעת מאנשים שכבר שיפרו בטווחי ציונים כאלו, איך למדתם? האם הצלחתם להעלות את הציון? ואם כן, לאחר כמה מבחנים? בנוסף, אני שמה לב שאני זוכרת די הרבה שאלות בזמן שאני לומדת.. איך התמודדתם עם זה? אומנם קניתי ספרים מחברות שונות, אבל עדיין יש לי תחושה שאני חוזרת על דברים. אני אשמח לקבל עצות נוספות.. 10X עינב

יו כפרה

אפשר לקנות ממך את הציון הקודם חחחחח....זה בידיוק מה שאני צריכה .... בתחום רפואה אבל לא רפורה ממש ..... כל הכבוד .... בהצלחה ......

בלי ניסיון אבל מנסה.....

היי
, לאיזה מועד את מתכננת לגשת? דצמבר? אז כל הכבוד על הציון הקודם....התופעה של "הציון לא מספיק לי לרפואה" מוכרת מאוד בפורום, ניסית לשפר בגרויות במקביל? אולי שווה לנסות להרחיב עוד מקצועות כדי להעלות את הממוצע (למרות שחורף אין מורחבים אז אולי מתמטיקה/אנגלית?) באשר לפסיכומטרי- אמנם אין לי ניסיון בשיפור אבל יצא לי להכיר הרבה שיש להם, אני מצרפת לך קישור להודעה שכתב chenchook לגבי איך הוא למד (המלצות)- הוא ניגש למועד יולי האחרון והוציא 780 (
) וגם הוא, אגב, סטודנט לרפואה לעתיד (שנה הבאה
) לגבי ספרים: שוב, תראי בהודעה "דירוג" של ספרים, כמה שתתמקצעי ביותר סימולציות וספרים שונים ככה יעלה הסיכוי שלא יצליחו "להתקיל" אותך בבחינה...לגבי חזרה על שאלות- יש סוגים שונים של שאלות "בסיס" שפשוט חוזרות על עצמן בוריאציות שונות, כמה שתלמדי מיותר סוגים של חברות יעלה הסיכוי שתכסי יותר ותתקלי בשאלות לא מוכרות יגדל.... בסופו של דבר תזהי איפה טעית בפעם הקודמת (שזה לא הרבה מן הסתם...) ותתרגלי שם הכי הרבה.... שיהיה בהצלחה
והלינק כמובטח- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=104187522

אני מתכוונת לגשת למועד ספטמבר...

היי , ציוני הבגרות שלי טובים, ורק מורחבים יוכלו לשפר משמעותית את הסכם. אני אומנם ניגשת לבגרויות חורף, אבל גם שם השינוי בציון הוא לא כ"כ משמעותי לסכם. לכן, אם אני רוצה להבטיח לעצמי מקום שנה הבאה במיונים אני צריכה לשפר פסיכומטרי. תודה!!

../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

אווף כתבתי מסר ונמחק...אני שונאת כשזה קורה...
המון בהצלחה במועד הקרוב
(ובבגרויות), את מוזמנת להישאר פה בפורום ולהעלות שאלות/התייעצויות/לפרוק מתח בתום יום לימודים מפרך
יש פה הרבה אנשים עם ניסיון שיוכלו לייעץ לך (ובייחוד מנהלת הפורום-לטינית בנשמה (אושרית) שגם מנהלת את פורום "לימודי רפואה"
) תגלי שזו אחלה קבוצת תמיכה
אגב- באשר למיונים- יש את פורום "לימודי רפואה" (לא נתקלתי בך שם עדיין) שיכול לתת לך המון רקע לקראת מה את הולכת, אני, לראשונה, נכנסתי לשם כמה ימים לפני המו"ר ובהחלט הכרתי המון אנשים שרוצים לעזור, לייעץ ונתנו גם המון מידע....גם גדול הסיכוי שתכירי שם חלק מחברייך לכיתה לעתיד...
אני מצרפת לינק לכל מקרה...
המון המון בהצלחה ותתייעצי בכל מה שאת צריכה....
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1523

למעלה