שאלה בנוגע לרכיבה באזור עמק האלה

maaltman

New member
שאלה בנוגע לרכיבה באזור עמק האלה

1. האם ניתן לעלות למושב אדרת וממנו לרכוב לכיוון נווה מיכאל? 2. איך הרכיבה מנווה דניאל לכיוון גוש עציון הן מבחינת אורך ושיפוע העלייה והן ממבחינת הבטחון בשבת בבוקר?

Steven Gerrard8

New member
לא ולא כדאי

העליה לאדרת היא חד כיוונית ובסוף העליה אתה צריך לרדת ולחזור לנתיב הלה ימינה וימינה לכיוון נווה דניאל . העליה מנווה דניאל היא של בערך 800 מטר טיפוס על 12 קמ מתונים עד כפר עציון .לדעתי מומלץ לעשות אותה בשישי כשיש רכבים ישראלים שנוסעים בכביש ולא בשבת שאז כל הרכבים הם פלסטינאים . מים במחסום הצבאי או בבודקה של השומר בכפר עציון(איש לא נחמד ). ההיתי לוקח פסק זמן מהאזור עד שיתברר לאן המצב בשטחים הולך ..... בהצלחה

avnere

New member
העליה לגוש עציון

בשאלה השניה ודאי התכוונת מנווה מיכאל, או בשמו המוכר יותר מושב רוגלית. ובכן העלייה נהדרת, גובה מצטבר כ 630 מ', הקטע האחרון תלול יותר. מה שטוב לדעת הוא שהכביש נסלל מחדש כעת, האספלט חודש גם בקטעים שהיו משובשים קצת, ועכשיו הכל תקין. כתושב הגוש, שומר שבת, קשה לי להתייחס למצב הבטחוני בשבת בבוקר. בשאר ימות השבוע גם המצב וגם התחושה - ברוך ה' טובים. אני רוכב שם רבות, ועד כה ללא כל תקלות בטחוניות. אני יודע על לא מעט רוכבים שעושים את זה גם בשבתות, למרות ההערה ההגיונית כשלעצמה לגבי נוכחות כלי רכב ישראלים. טפס בהנאה..

למעלה