שאלה בנוגע לקרם הקוקוס
אז נכון שהוא טעים יפה ומוצלח (שרמנטי וספונטני
) א ב ל ..... חסר לי טעם הקוקוס..ועכשיו ברצינות טעמו המדהים של הקוקוס כמעט לא מורגש (לפחות לטעמי) ועכשיו האתגר למומחים... האם אפשר לגרד קוקוס "חי" (או כל ורסיה אחרת) ולהוסיף לתערובת מתישהו ? כל ניסיון העשרה יתקבל בברכה קרם קוקוס 14 גר´ ג´לטין 1/4 כוס חלב 2 כוסות חלב קוקוס 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 2 חפיסות שמנת מתוקה לערבב בכוס את הג´לטין עם 1/4 כוס החלב ולהניח לריכוך. לערבב בסיר את 2 הכוסות חלב הקוקוס עם הסוכר ותמצית וניל ולחמם על להבה קטנה תוך כדי הוספת תערובת הג´לטין ולערבב כל הזמן,לחמם עד לפני רתיחה. להסיר מהאש להניח לקירור,(אפשר במקרר) לאחר שהתערובת קרה לחלוין ובעלת מרקם של פודינג, להקציף את השמנת לקצפת יציבה אולם לא קשה מידי. להוסיף את הקצף השמנת לתערובת של חלב הקוקוס ולערבב עד להבלעתה המוחלטת, לצקת לתבניות אישיות ולהניח לצינון 4 שעות. נוסה בהצלחה מקור המתכון: פסטו
אז נכון שהוא טעים יפה ומוצלח (שרמנטי וספונטני
