שאלה בנוגע לפסגות מניות חו"ל

מצב
הנושא נעול.

kumho

New member

1. באיזה מניות בדיוק משקיעה הקרן? אני יודע שזה לא קבוע אבל לפחות באיזה סוג. 2. מדובר בשווקים של ארה"ב ויפן? 3. מישהו יכול להסביר לי את הסיבה לירידה החדה של הקרן ב-10 ימים האחרונים? 4. יש איזושהי דרך לעקוב אחר פעילות כללית של הקרן מעבר לעדכונים היומיים באתרים השונים? תודה וערב טוב : )

יהושע 50

New member
פסגות מניות חו"ל

1. באיזה מניות בדיוק משקיעה הקרן? אני יודע שזה לא קבוע אבל לפחות באיזה סוג. 2. מדובר בשווקים של ארה"ב ויפן? 3. מישהו יכול להסביר לי את הסיבה לירידה החדה של הקרן ב-10 ימים האחרונים? 4. יש איזושהי דרך לעקוב אחר פעילות כללית של הקרן מעבר לעדכונים היומיים באתרים השונים? תודה וערב טוב : )
פסגות מניות חו"ל
1. large cap, small cap, ערך. 2. ארה"ב, אירופה, יפן. 3. מה יש פה להסביר? הקרן מושקעת בנכסים שירדו לאחרונה בצורה חדה. 4. לא ברור לאיזו פעילות הכוונה.

kumho

New member
חבל שלא ציינתי קודם,הידע שלי מצומצם

פסגות מניות חו"ל
1. large cap, small cap, ערך. 2. ארה"ב, אירופה, יפן. 3. מה יש פה להסביר? הקרן מושקעת בנכסים שירדו לאחרונה בצורה חדה. 4. לא ברור לאיזו פעילות הכוונה.
חבל שלא ציינתי קודם,הידע שלי מצומצם
מאוד! מה המשמעות של large cap, small cap, ערך? כוונתי בשאלה האחרונה שלי היא האם אני יכול לעקוב אחר פעילות הקרן ע"י מעקב אחר המניות עצמן בהן היא מושקעת? האם יש דרך לדעת מהן בדיוק אותן מניות?

idoba2

New member
מגוון מניות

מגוון מניות
לא בדקתי מאיזה תחום הן, זה גם לא ממש איכפת לי. אתה מוזמן לבדוק ולדווח: INLOT GA TTMI US OCE NA KOMG US VEI NO MING NO KLIC US CAR SS NSS US RAIL US AMKR US IVAC US LSG NO AKY NO PTRY US AIRM US NOBI SS ARS US BWS US OVTI US JM SS USG US ט.ל.ח

מצב
הנושא נעול.
למעלה