שאלה בנוגע לעגלות

קורל25

New member
שאלה בנוגע לעגלות

ערב טוב לכולן!, אני חדשה פה בפורום ולפני 3 חודשים הפכתי לאמא לתאומים בנים. עד עכשיו השתמשתי בעגלות נפרדות שמתחברות בינהם כי זו ההצעה שקיבלתי עוד במהלך ההריון, אך עכשיו אני מחפשת לרכוש עגלה כפולה, הבעיה היא שהמעלית בביתי צרה משהו (70 ס"מ) ולפי בירורים שערכתי העגלה הצרה ביותר היא של 75 ס"מ, יש למישהי מושג עם אפשר למצוא עגלה צרה יותר? מישהי נתקלה בבעיה הזו? מה עושים? אני מתחילה להתאייש, איך אני אצא עם שניהם לבד?

מקלרן, 73 ס"מ לפני כיווץ

העגלה נסגרת בצורת מטריה, וישנה אפשרות לשחרר רק שלב אחד של הסגירה, כך שהעגלה נהיית צרה יותר כאשר הילדים בתוכה, בלי סכנה שהיא תיסגר עליהם חלילה. בצורה כזו הצלחתי לדחוס אותה למעלית הצרה שהיתה בבניין שלנו דאז, תוך תימרונים שונים. זו העגלה היחידה, למיטב ידיעתי שמסוגלת לביצועים כאלה, ונהניתי מהעניין גם במעברים צרים אחרים, כמו הקופה בסופר, חדר טיפת חלב וכיוב'. היא עוברת בכל דלת. יש לה לא מעט חסרונות, כמו לכל עגלת תאומים, אבל אם עבירות במעלית היא בסדר עדיפות גבוה, אני ממליצה.

שריקרק

New member
למדוד גם את העומק של המעלית

ולא רק את פתח הכניסה. בדרך כלל המעליות קטנות כשהפתח צר ואולי אין עגלה שמתאימה. אנחנו מאד חששנו גם כן, אבל בסוף מסתדרים עם להשאיר את העגלה למטה ולעלות אותם על הידיים. כשהיון קטנים יותר ולא "נתפסו" על הגוף הורדתי אותם בסלקלים והכנסתי לעגלה. במחשבה לאחור אני די מעריצה את עצמי כי זה היה סיוט גדול. היום הם בני 7 חודשים ויושבים טוב על הידיים כך שאין בעייה. לצערי, קטנים מאד הסיכויים שתמצאי עגלה שתיכנס לתוך המעלית שלכם. היציאה עם שניהם מצריכה ארגון קצר לפני הירידה למטה אבל באמת מתרגלים מהר מהר! בהצלחה. אם יש עוד שאלות אשמח לסייע

taku

New member
אין לי מעלית ../images/Emo4.gif

ואני מתמרנת עם מנשא וידיים. נראה לי פתרון לא רע למצוקתך.

michal66

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

אני מיכל, אמא של מור וגל בני 9 וחצי ושי בן 7 וחצי. הגעת ל
מקסים ומיוחד. לגבי שאלתך, אין לי מושג לגבי העגלות של היום , מן הסתם עבר המווווון זמן מאז שהשתמשתי בעגלות. אבל, חייבת לציין שגם אני השתמשתי בזמנו עם 2 עגלות (של פג) עם מחברים והיה לי מאוד נוח. אחת העגלות נשארה(השנייה נתרמה) ושמשה אותי עם שי. למה את רוצה להחליף את העגלות???

irulka

New member
ברוכה הבאה

אני אירנה, אמא של איתי ושי (2 בנים) בני שנה. גם לנו הייתה את אותה הבעיה בדיוק - מעלית של 70 ס"מ(נראה לי שאפילו קצת פחות). עשינו סקר מאוד נרחב, נראה לי שמדדנו את כל העגלות הקיימות, והיחידה שהתאימה הייתה מקלארן. אנחנו מאוד מרוצים, כי היא נכנסת בכל דלת (עם קצת כיווץ), אבל היא קצת כבדה )11.4 ק"ג אם אינני טועה), והמושבים די צרים. אבל היתרון הענק שהיא נכנסת בכל דלת מחפה על כל החיסרונות. וגם אין כל כך ברירה, כי היא היחידה מסוג זה
קנינו אותה מהיבואן בבני ברק ב-1400 שקל, ואם את רוצה, אוכל למצוא לך את הטלפון שלו.

היום אגב היבואן מוכר אותה ב1800

הכי זול זה לרכוש אותה בחו"ל .. אני גם עשיתי סקר מחירים וגדלים וכדומה והמקלרן עגלה הכי צרה 74 ס"מ החיסרון שלה שהיא כבדה 13 קילו היא מאוד יציבה ומסיבית יש לה אחריות ניראה לי שאקח אותה בסוף למרות שמאוד רציתי את הפג אריה אבל היא 77 ס"מ

irulka

New member
גנב (היבואן) - שמעתי שגם בToys R us

אפשר לקנות ב-1800.. בפג אריה המושבים נשכבים עד הסוף? חשבתי שהיא רק טיולון...

הפג היא לא שכיבה מלאה וזאת גם

בעיה חוץ מהרוחב 77 ס"מ לדעתי היא עגלה מדהימה האם בכלל יוצאים אם התינוקות בחודשים הראשונים ?? ועוד בחורףףף???

irulka

New member
אנחנו לא יצאנו

אבל הם היו פגים (נולדו אחרי 32 שבועות)..

ellieg

New member
אנחנו יצאנו

הן אמנן נולדו פג, אבל כבר יצאה לנו לצאת. בנוסף שנמצאים אצל חברים הן ישנות בעגלה ולא בסל קל.

dev

New member
השגות לגבי המקלארן

גם לנו יש. מסכימה שהיא צרה יחסית, ומאד יציבה. אבל היא נשברה לנו והשרות לקוחות פשוט מזעזע, אי אפשר להשיג אותם, לא מחזירים טלפונים והתוצאה היא שכבר כמעט חודש(!) אנחנו בלי עגלה. אני עדיין חושבת שזו העגלת תאומים הכי טובה ומתאימה לנו אבל לדעתי גם רמת השרות והתיקונים צריכה להיות שיקול.

irulka

New member
איפה קניתם וכמה זמן היא אצלכם?

אצלינו היא כשנה, ועוד לא היו בעיות (חוץ מגלגלים חורקים). אבל מצד שני אנחנו לא משתמשים בה כל יום (כי יש גם מדרגות בבית, והמטפלת לא יכולה לעלות בהם עם העגלה - צריך 2 אנשים בשביל זה
)

כן, הדגם החדש יותר - 5 מצבים.

התשובה נכונה ללפני חודשיים, אבל אני מניחה שבשבוע שבועיים אהיה שם לקניית אספקת בייבי פסטה ואוכל לבדוק עבורך/כן.

namshush11

New member
מחיר מעודכן -1650 ש"ח

בביבי שיק לפני שבוע , עגלת המקלרן עלתה 1650 ש"ח אם משלמים במזומן. נמשוש

למעלה