שאלה בנוגע לסוללה של סמסונג

באבא2000

New member
שאלה בנוגע לסוללה של סמסונג

לא זוכר איפה קראתי "תחקיר" על ה620 של סמסונג. הוצג שם סעיף שהפתיע אותי. נכתב כי הסוללה שלו מחזיקה זמן רב מאוד. למיטב ידיעתי, אחיו (624,622) לא זכו לחיי סוללה רבים, שלא לומר קצרים. האם נכונה העובדה כי הסוללה שלו מחזיקה זמן רב יותר? האם היא מתאימה למכשירי ה-622/624? האם ניתן לרכוש כזאת ולהשתמש בדגמים האחרים? אודה למי שיוכל לספק לי אינפורמציה מהימנה

™I©Eman

New member
זאת סוללה אחרת, והיא אכן מחזיקה

יותר זמן

™I©Eman

New member
לא יודע.. אבל..

אם אתה לא רוצה לגרום ל-624 של להישרף, לא הייתי ממליץ לך לעשות זאת..

oleg_kh

New member
למה להשרף מה הקשר ../images/Emo35.gif ../images/Emo117.gif

ממתי סוללה עם הספק שונה תשרוף מכשיר? אולי המתח שונה (וממש לא רנאה לי)

™I©Eman

New member
זה באמת לא הגיוני..

אבל זה בכל זאת יכול לפגום במכשיר..
סמסונג 620: • הספק: Lithium-ion 800 mAh • זמן דיבור מירבי: כ-180 דקות • זמן המתנה מירבי: 200-170 שעות • זמן טעינה: 4 שעות
סמסונג 624/622: • הספק: 770 mAh • זמן דיבור מירבי: כ-140 דקות • זמן המתנה מירבי: 80-110 שעות • זמן טעינה: 2.5 שעות

™I©Eman

New member
היא יכולה להתאים, אבל זה יכול לפגוע

במכשיר מאחר שזאת סוללה שונה
אולי גם ההספק שלה שונה

oleg_kh

New member
כולה 30 מילי ...

אבל אני לא חושב שההבדלים בשעות הדיבור וההמתנה נעוצים בסוללה, אלא במכשיר עצמו. בכלל מכשירים CDMA אוכלים פחות סוללה מ-GSM. אני לא חושב שהסוללה תתאים אבל אפשר לנסות, פשוט בפעם האחרונה שראיתי 620 הוא נראה שונה במבנה מ-624. אפשר לנסות, המכשיר לא יישרף זה בטוח.

™I©Eman

New member
../images/Emo26.gif

לא נורא.. גם ככה אני מדבר עם ה-622 דיי רחוק מהראש... כי שומעים בו ממש חזק וגם הרגישות של המיקרופון מאוד גבוהה... ויותר נוח ככה לדבר..

oleg_kh

New member
יאללה מספיק כל זה בולשיט

זה לא מה שיהרוג אותנו, תאמינו לי.

ברור שלא

אבל דיברנו פה על אורך חיי הסוללה ויכול להיות שזאת הבעיה. והנה טלפון נחמד. (מתוך PCPLUS) זה טלפון שוקר (180,000 V) והוא די זול 70$.

oleg_kh

New member
../images/Emo6.gif

אחלה דבר זה! היה לי פעם בעבודה ביפר שוקר..רק פי 2 יותר קטן מזה. אבל שוקר זה לא יעיל, עדיף כבר אלה כבדה או קפיצית

oleg_kh

New member
אחלה אתר

אבל אני לא משתמש יותר בשוקרים, בגלל כמה מקרים לא נעימים בעבר. רק שתדע לך ששוקר לא משפיע לטובה על בנאדם שיכור..
אתר ממש טוב אולי אני אזמין לי כמה דברים

למעלה