שאלה בנוגע ללימודים בסין

• פותח הנושא porsh
  • פורסם בתאריך

porsh

New member
שאלה בנוגע ללימודים בסין

מצד שמאל פה מפורסם אתר בשם www.israel-kungfu.com אם אני לא טועה .. נכנסתי לאתר קראתי את כל החומר שם בקשר ללימודים בסין (בעיר חרבין) .. עכשיו , דבר אחד מטריד אותי , כמה יעלו בסביבות הלימודים שם במשך החודש הזה? (כי הלימודים שם זה חודש לפי מה שהבנתי , תקנו אותי אם טעיתי) הטיסות הלוך חזור יעלו לי כבר הון + תקופת המגורים שלי שמה (במלון הקרוב) למרות שזה יעלה יחסית זול זה יקרע אותי לגמרי ואני הייתי שמח לדעת כמה יעלו לי הלימודים עצמם שם למשך החודש? תודה מראש

sansara

New member
עוד פרטים

כל ההוצאות שלך בסין עצמה לפי חישובים שלנו 1500$. זה כולל: נסיעות וטיולים בבייג'ין וחרבין, לימודים, ארוחות, מגורים. הטיסה הכי זולה (700$ בערך, ללא מיסים) היא דרך אוקראינה - קייב - והכרטיסים אוזלים לשם מהר מאוד, אני בעצמי הולך להזמין היום. נוסעים בסוף יולי 2006. עד סוף אוגוסט. בערך חודש שם. נהיה תחת ליווי צמוד של סון סואמנג – ראש התאחדות וו-שו מסורתי, פרופסור באוניברסיטה הרגילה של חרבין. גרים בדירה של המזמין – מאסטר סון (יש לו דירה פנויה, חסכוני יותר) או במעונות סטודנטים זרים של האוניברסיטה – ההתאחדות מארגנת. יגידו לנו כאשר נמסור להם כמה נוסעים. כך גם ידאגו לנו לגבי ארוחות. הקורס יתחיל מייד עם הגעתנו וימשך עד סוף ביקורנו עם הפסקות למנוחה ולטיולים באזור ובסוף נשאיר יומיים לביקור בבייג'ין. נרשמים אצלי, שכר לימוד משלמים במקום. כמובן שצריך ויזה. סוג L, תייר רגיל. מחיר 100$. מצורף טופס שאמורים להגיש עם תמונה, כסף ודרקון תקף אישית לקונסוליית סין. כתובת: רח. בן יהודה 219, תל אביב. שעות פעילות: 9.00-12.30 לפה''צ, ימי א' עד ה', לא בחגים. עדיף להגיש טופס לפני 11.30 – יש סיכוי שתקבל ויזה באותו יום, מקסימום זה ייקח 4 ימי עבודה, יודיעו לך מתי הוויזה מוכנה. אתר הקונסוליה: http://www.chinaembassy.org.il/eng/qzhz/default.htm מאטיס.

porsh

New member
תודה רבה מאטיס על המידע

אבל.... לצערי לא יהיה לי בדיוק את ה1500$ (6750 ש"ח) כך שזאת בעיה.... כיוון שאני רוצה לנסוע ביחד עם עוד חבר אם משלמים חצי על כל דבר זה אמור לחסוך לנו הרבה אבל במידה ואני רוצה לוותר את כל הנסיעות והטיולים בבייג'ין וחרבין כמה כסף זה אמור לחסוך לי ? זאת אומרת שיהיה הכל (דירה , אוכל , אימונים ) אבל לא כולל את הטיולים כי לזה כנראה כבר לא יספיק לי .. בלי טיולים כמה זה יעלה לי?

למעלה