שאלה בנוגע להקפאת חלב והפשרתו
אני חדשה בפורום הנקה והגעתי אליכן בהמלצתן. קראתי בפורום דיווחים שחלב שהוקפא והופשר קיבל טעם של סבון. ב"שאלות נפוצות" הייתה המלצה לחמם את החלב לפני הקפאה. מאחר ואין לי ניסיון בעניין זקוקה להדרכה ברורה בעניין בכדי לא לקלקל חלב שאוב בגלל אי הבנה שלי. א. למה הכוונה "לחמם" את החלב לפני הקפאה, בכלי נפרד או להרתיח מים ולשים בו את המיכל שבו שאבתי? ב. אם אכן במיכל, יש לי את מחמם הבקבוקים של אוונט, השאלה כמה זמן לחמם בו את החלב? ג. האם החימום הנוסף לפני הקפאה לא פוגע באיכות החלב? הרי בהוראות להפשרה או חימום מודגש שיש להפשיר/לחמם רק פעם אחת אחרי הקפאה... בקיצור, מאד מבולבלת, בפרט שיש לי כבר סטוק מכובד במקפיא ואני מבועתת מהמחשבה שיתכן שרובו/חלקו יהיה עם טעם לוואי תודה, לימור
אני חדשה בפורום הנקה והגעתי אליכן בהמלצתן. קראתי בפורום דיווחים שחלב שהוקפא והופשר קיבל טעם של סבון. ב"שאלות נפוצות" הייתה המלצה לחמם את החלב לפני הקפאה. מאחר ואין לי ניסיון בעניין זקוקה להדרכה ברורה בעניין בכדי לא לקלקל חלב שאוב בגלל אי הבנה שלי. א. למה הכוונה "לחמם" את החלב לפני הקפאה, בכלי נפרד או להרתיח מים ולשים בו את המיכל שבו שאבתי? ב. אם אכן במיכל, יש לי את מחמם הבקבוקים של אוונט, השאלה כמה זמן לחמם בו את החלב? ג. האם החימום הנוסף לפני הקפאה לא פוגע באיכות החלב? הרי בהוראות להפשרה או חימום מודגש שיש להפשיר/לחמם רק פעם אחת אחרי הקפאה... בקיצור, מאד מבולבלת, בפרט שיש לי כבר סטוק מכובד במקפיא ואני מבועתת מהמחשבה שיתכן שרובו/חלקו יהיה עם טעם לוואי תודה, לימור