שאלה בנוגע לבנקי זרע

שושו11

New member
שאלה בנוגע לבנקי זרע

בוקר טוב, הרבה הרבה זמן לא הייתי כאן... (בטח אף אחת לא מכירה אותי
) אז ככה, כדי לעשות לנו את החיים קצת יותר "מפולפלים" (כי לא מספיק שהריתי רק אחרי שנתיים, לא מספיק שאיבדנו את העובר בשבוע 20 ושוב לא להצליח להרות קרוב לשנה לאחר ההפלה...) אז מישהו למעלה החליט להפיל עלינו מכה נוספת. גילו לבעלי סרטן בלוטות הלימפה ואנחנו צריכים להקפיא זרע לפני שהוא מתחיל בטיפולים הכימותרפיים. הקפאנו כבר 5 מנות באיכילוב (שם הוא מטופל) ואנחנו רוצים להקפיא מנות נוספות בבנק זרע אחר. את טיפולי הפוריות שלי אני עושה באסותא. היכן אתן ממליצות להקפיא את הזרע? בבנקים של בתי החולים או בבנקים פרטיים? אשמח לשמוע כל עיצה, טיפ שתוכלו לתת לי מנסיונכן. תודה רבה

דנימר

New member
האמת היא שאין לי מושג

אבל הסיפור שלך מאד נגע לליבי. שולחת לך חיבוק והמון הצלחה.

סניאלה

New member
הקפאת זרע

בן זוגי חלה בהודגינקס.שזה סרטן בלוטות הלימפה והוא הקפיא זרע.50 מנות שזה המון ולכן אני חושבת שכדאי לכם להקפיא כמה שיותר מנות זרע לעתיד. כי אם יהיו לכם מעט מנות אז כל ניסיון שחלילה ייכשל ימעיט את הסיכוי בעתיד מפני שהטיפולים עלולים לחסל את הזרע לתמיד ולכן אם יהיו לכם הרבה מנות תוכלו לעשות נסיונות ככל שיידרש ושיהיה לכם יותר מילד אחד. למרות שלפי מה שהרופא נשים שלי הסביר לנו אפשר גם להצליח בנסיון הראשון ואפשר גם לעשות הזרעה או הפרייה חוץ גופית שזה אולי יהיה יותר קצר( אולי,זו מילת המפתח)אבל כדאי לקחת מקדם בטחון. הוא הקפיא זרע באסף הרופא שם הוא היה מטופל. לכן עדיף על מנת לא לטלטל את הזרע להקפיא איפה שאת תעשי טיפולים. את יכולה לפנות אליי במסר,בכל שאלה שיש לכם.שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה ובהצלחה.

כשאנחנו ביררנו

על הקפאת זרע נאמר לי שהמעבדות של תל השומר ואסותא נחשבות למאוד טובות. לא הקפאנו שם משיקולים אחרים, אבל ייתכן ונקפיא בעתיד.

shoko76

New member
בהצלחה והחלמה מהירה

מעבר לכך לא יכולה לעזור כי לא יודעת על הקפאת זרע, פשוט נגעת לליבי.

למעלה