שאלה בנוגע לבידקות דם

hammer27

New member
שאלה בנוגע לבידקות דם

שלום וחג שמח לפרופסור ולכל הפורום, שאלתי פעם שאלה דומה לזו, פשוט עכשיו יש לי הבהרות.... מזה חודשים- שלושה אני חולה בכל מיני וירוסים מוזרים כמו שפעת...חלקם ללא חום עם כאבי גרון וחלקם רק עם חום ללא כל כאב, אינני לוקח שום תרופה, ומבריא לבד לאחר תקופה מסויימת, שובעיים לאחר מכן אני חוטף איזה וירוס אחר ושוב חולה...כך זה בערך מפברואר ועכשיו כבר אפריל. לפני כשבוע עשיתי בדיקות דם בקופת חולים וקיבלתי תוצאות טובות בספירת דם...תשובות לאידס עדיין לא הגיעו, עכשיו אני שוב חולה (בערב פסח):( בעבר הרחוק קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מס' נשים, אך אף פעם לא הייתי יותר מפעם אחת עם אותה אישה. אני יודע שרק בבדיקת אידס אני יכול לקבל תשובה, אך שאלתי היא כזאת: האם דווקא חולה אידס....יכול להיות עם סימנים כמו שלי....והאם אפשר לראות בבדיקת דם רגילה לפחות האם לא את הנגיף..אז ירידה בתאי דם לבנים... בכל מקום רושמים שלא ניתן לראות את הנגיף בבדיקת דם רגילה האם אתה נשא....ובמידה ואני חולה אידס? האם ניתן לראות אזיו בעיה בבידקת דם כמו שתיארתי קודם.... אני נורא מוטרד, אני עובד די הרבה עם מרפאות וכל פעם שאני בא לשם לביקור קצר במסגרת העבודה שלי , אני חוטף איזה וירוס...תוך יומיים שלושה אחרי שנחשפתי עליו... אני חושב שהשאלה היא ברורה ואני מצטער האם היא חוזרת על עצמה...פשוט קשה לחכות לבדיקה כאשר יש לך חשד תודה רבה ושוב חג שמח!

Jony Jerusalem

New member
ידידי

שום בדיקה למעט בדיקת איידס לא תיתן לך לך מענה על איידס. חולה איידס יכולים להיות לו בדיקות טובות אחרות אבל בדיקת הנוגדנים לא טובה. אתה לא יכול להסתמך על שום תשובה על מנת לדעת אם יש לך איידס או לא למעט התשובה של בדיקת האיידס עצמה. חולה, כולנו חולים מידי פעם ואם אתה נגיש לכל מיני מקומות אז אולי אתה סתם רגיש. לכן, רק שתקבל את התשובה האמיתית תוכל לדעת את האמת. חוצמיזה חולה איידס לא חייב להרגיש כלום ולראייה אני שלא הרגשתי כלום ו...אחרי כמה שנים טובות גיליתי שאני נושא את הנגיף. תרגיש טוב, תהנה בחג הפסח, אל תחשוב על זה ותחכה בשקט לתשובות של בדיקת האיידס חג שמח חוצמיזה תקבל בטח בהמשך הערב תשובה גם מהרופא. ג'וני

hammer27

New member
אהלן

גבר, אני לא חושב שאני רגיש כי לפני המקרים האלה...לא הייתי חולה כמעט בכלום, ופתאום זה בא במכות. אני מתאמן קבוע (אומנם לא לאחרונה מסיבות הנ"ל),פשוט מוזר לי....מחלה הפסקה של שבוע ושוב איזו מחלה.... ושוב...תעקוב אחרי המחשבה שלי, אני מנסה להבין וסליחה האם אני נודניק... חולה אידס שיש לו מחלה ופעילות ירודה של מערכת החיסונית....כמו המקרה שלי לדוגמה אבל רק מבחינת הרגישות....למה שתהיה רמה טובה של כדוריות דם לבנות, הרי אידס אוכל אותם?! זה קצת לא הגיוני, וזה מה שאני מנסה להבין וסליחה שאני נודניק

Jony Jerusalem

New member
חשבתי

אבל ממש לא נראה לי. וחוצמיזה למה ובאמת למה להתענות במחשבות מיותרות. אם יש סיבה מוחשית לדאגותיך, אז אולי מצדיק לדאוג. אבל לפי התאור שלך ולפי נסיון של 3 שנים בפורום רק סבלנות ולחכות לתשובה. רגישות לא אומרת כלום. זה ככה חצי עם ישראל היום. רק בסביבה שלי הקרובה אנשים יום חולים יומיים לא וחוזר חלילה לדעתי כמו שאומר צביקה הדר בכוכב נולד : "אין לך מקום לדאגה" אבל בלי שום קשר תמתין לתשובה ותדע את האמת לאמיתה ותהיה רגוע והעיקר, תוריד לך את המחשבות של האיידס מהראש לימים האלה, פסח, ליל הסדר, משפחה, חברים , חברה או חבר אולי חופשה גדולה תשנה את קו המחשבה שלך תאמין לי זה יעשה לך יותר טוב אל תנסה לחפור בור במקום שאין צורך לחפור אותו ג'וני

למעלה