שאלה במידול.

Tenchi

New member
שאלה במידול.

שלום לכולכם. אני עובד עם 3ds max 4 ויש לי שאלה לגבי מידול דמויות. אני מצליח למדל פנים, ולמעשה את כל שאר חלקי הגוף גם - אבל חלקים חלקים, לא כמודל אחד. אני אחר כך מחבר את כולם ביחד, יוצר מהם אובייקט אחד ומפעיל עליו PHYSIQUE. הבעיה היא שהחיבור בין החלקים לא רציף, בקיצור - זה נראה כאילו הדמות עשויה מחלקים. השאלה שלי היא - איך אני יכול למדל דמות שלמה מפורטת (פנים, אצבעות והכל) כאובייקט אחד? אני חייב לציין שאני ממדל כרגע עם meshsmooth - יוצר עיגול, משחק איתו (מושך פוליגונים וכו´) ואחר כח מחליק אותו עם meshsmooth. בצורה שבה אני עובד אין לי מספיק פוליגונים למדל גם את שאר הגוף. מה עושים? אלון

kobi le

New member
אם הבנתי נכון

נגיד שאתה עושה את הראש, פשוט תן EXTRUDE רציני לכל שאר הגוף, משם תעבוד על כל חלק בנפרד. את התמונה הזו עשיתי ככה (לא משנה שהגוף כבר גמור עם ראש והכל, אני ישלח תמונה קודמת)

Tenchi

New member
לא ברור לי...

...extrude למה? אין לי מספיק פוליגונים לזה. תוכל להסביר יותר בפירוט בבקשה? אלון

kobi le

New member
אולי בטלפון?

שמתי לב שאנחנו באותו זמן באינטרנט, אין לי כח לכתוב 089962131 עכשיו אם בא לך

איזו ישירות ../images/Emo13.gif

ככה פתאום תתקשר בטלפון...יפה יפה פעם ראשונה שאני רואה את זה

שלא תבין אותי לא נכון...

זה אחלה
פשוט לתת את הטלפון למישהו שלא מכירים סתם ככה פתאום באינרטרנט זה די מוזר
עזוב..זה רק אני.

preacher

New member
אז ככה

קודם כל עובדים רק על חצי דמות. תוריד את כל המודיפיירים של ה-MESHSMOOTH מכל החלקים, ככה שיהיו לך מודלים פשוטים. תדאג שיהיו חורים במאש בנקודות החיבור - כלומר הקצה של הזרוע איפה שהיא מתחברת לכתף צריך להיות פתוח, וככה גם האזור המתאים בחזה. אם אתה לא עובד עם זה, תתחיל ללמוד על edges. זה כלי חזק מאוד. מקם את כל החלקים. ע"י vertex snap נסה להתאים את שני הפתחים שדיברתי עליהם קודם. אם חסר לך ורטקסים באחד החלקים או תעשה weld איפה שיש יותר מדי, או divide edge איפה שיש פחות. אחרי שהם מותאמים תעשה ATTACH לכל האובייקטים, תבחר את הוורטקסים בנקודות החיבור ותעשה WELD בערך מתאים. וזהו!

למעלה