תמיד יש שיבושים עם זה. למה אינךשאלה במידה וירד שלג בירושלים
איך תתנהל שם התח"צ האם אוטובוסים\מוניות יוכלו להגיע עד לת"מ ירושלים?. האם אגד "ארוך" להפעלה של האוטובוסים בתוך העיר עצמה אותה שאלה לגבי מוניות. או כול תח"צ שיש בי-ם.
הנידרפלורים עשויים להשתתק בשלג !תמיד יש שיבושים עם זה. למה אינך
מתייחס למה שעניתי לך בשרשור הקודם עם ה-"שבת-שלום" יא אבו-שקדון ? אתה רוצה שאני אחטוף את הדרדס כבר היום ???![]()
הנידרפלורים עשויים להשתתק בשלג !
ותודה רבה לאורי0404 ששאל ! אכן, יש להם בעיה לנוע בשלג ובאגד י-ם יצטרכו להסתמך על ה- 0405 כמובן !
אין באגד ירושלים איזה מאגר חירוםהנידרפלורים עשויים להשתתק בשלג !
ותודה רבה לאורי0404 ששאל ! אכן, יש להם בעיה לנוע בשלג ובאגד י-ם יצטרכו להסתמך על ה- 0405 כמובן !
כן, פעם היו להם חיים ל...טייגריםאין באגד ירושלים איזה מאגר חירום
של O405 רזרביות לימי שלג?
כמו שאמרתיכן, פעם היו להם חיים ל...טייגרים
שנסעו הכי טוב בשלג והיום אין מאגרית לצערנו.
האמת: אין תחליף לליילנד רויאל טייגרכמו שאמרתי
הטייגרים הם ה![]()
האמיתיים![]()
ומכסה המנוע שהיה בין הספסליםהאמת: אין תחליף לליילנד רויאל טייגר
האוטובוס עליו גדלתי ! היה לו ריח מטריף במיוחד בלילה תוך כדי נסיעה ! הריח הנעים הזה התפשט בחלל האוטובוס וכל-כך חסר במרצדסים. למאנים הגרמנים היתה שריקה נעימה בהאטה לפני התחנה ובמרצדסים 0305 הגרמניים הייתי עושה עיניים לבחורות בתיכון...זהו אני פורש להיום. לילה טוב.![]()
נידרפלורים בשלג!הנידרפלורים עשויים להשתתק בשלג !
הם נוסעים בכביש מפולס שלג ! זהנידרפלורים בשלג!
האם בגרמניה מצאו דרכים מיוחדות שמאפשרות לנידרפלורים לנסוע בשלג כמו בתמונה הזו שאנדי (מסוף כרמלית) מקדיש לאביתר?
לא ראיתי את השאלהשאלה במידה וירד שלג בירושלים
איך תתנהל שם התח"צ האם אוטובוסים\מוניות יוכלו להגיע עד לת"מ ירושלים?. האם אגד "ארוך" להפעלה של האוטובוסים בתוך העיר עצמה אותה שאלה לגבי מוניות. או כול תח"צ שיש בי-ם.
איזה מותק הדרדס שלי !!!לא ראיתי את השאלה
ידוד![]()
![]()
אבל איך אמרו תפסיק להאיים כבר ותביא את הדודהב
לפני סיסגרו את הכביש לעיר הקודש. כי אם אתה לא באים סימן שאתה לא רציני. אנחנו במרכז וגם אתה מוזמן לצאת בדו קרב מול הפולניה אום
לגבי הדרדס
איפה הדודה 777777777 שלי![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.