שאלה במידה וירד שלג בירושלים

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member

איך תתנהל שם התח"צ האם אוטובוסים\מוניות יוכלו להגיע עד לת"מ ירושלים?. האם אגד "ארוך" להפעלה של האוטובוסים בתוך העיר עצמה אותה שאלה לגבי מוניות. או כול תח"צ שיש בי-ם.

תמיד יש שיבושים עם זה. למה אינך

איך תתנהל שם התח"צ האם אוטובוסים\מוניות יוכלו להגיע עד לת"מ ירושלים?. האם אגד "ארוך" להפעלה של האוטובוסים בתוך העיר עצמה אותה שאלה לגבי מוניות. או כול תח"צ שיש בי-ם.
מתייחס למה שעניתי לך בשרשור הקודם עם ה-"שבת-שלום" יא אבו-שקדון ? אתה רוצה שאני אחטוף את הדרדס כבר היום ???

הנידרפלורים עשויים להשתתק בשלג !

מתייחס למה שעניתי לך בשרשור הקודם עם ה-"שבת-שלום" יא אבו-שקדון ? אתה רוצה שאני אחטוף את הדרדס כבר היום ???
ותודה רבה לאורי0404 ששאל ! אכן, יש להם בעיה לנוע בשלג ובאגד י-ם יצטרכו להסתמך על ה- 0405 כמובן !

mister K

New member
אין באגד ירושלים איזה מאגר חירום

ותודה רבה לאורי0404 ששאל ! אכן, יש להם בעיה לנוע בשלג ובאגד י-ם יצטרכו להסתמך על ה- 0405 כמובן !
אין באגד ירושלים איזה מאגר חירום
של O405 רזרביות לימי שלג?

האמת: אין תחליף לליילנד רויאל טייגר

כמו שאמרתי
הטייגרים הם ה
האמיתיים
האוטובוס עליו גדלתי ! היה לו ריח מטריף במיוחד בלילה תוך כדי נסיעה ! הריח הנעים הזה התפשט בחלל האוטובוס וכל-כך חסר במרצדסים. למאנים הגרמנים היתה שריקה נעימה בהאטה לפני התחנה ובמרצדסים 0305 הגרמניים הייתי עושה עיניים לבחורות בתיכון...
זהו אני פורש להיום. לילה טוב.

ה דרומי

New member
ומכסה המנוע שהיה בין הספסלים

האוטובוס עליו גדלתי ! היה לו ריח מטריף במיוחד בלילה תוך כדי נסיעה ! הריח הנעים הזה התפשט בחלל האוטובוס וכל-כך חסר במרצדסים. למאנים הגרמנים היתה שריקה נעימה בהאטה לפני התחנה ובמרצדסים 0305 הגרמניים הייתי עושה עיניים לבחורות בתיכון...
זהו אני פורש להיום. לילה טוב.
ומכסה המנוע שהיה בין הספסלים
ואיזה רעש היה יוצא משם וכאשר הנהג היה מחליף הילוכים או לוחץ על דבשת הבלם הכול היה נשמע כמו קונצרט.

mister K

New member
נידרפלורים בשלג!

נידרפלורים בשלג!
האם בגרמניה מצאו דרכים מיוחדות שמאפשרות לנידרפלורים לנסוע בשלג כמו בתמונה הזו שאנדי (מסוף כרמלית) מקדיש לאביתר?

הם נוסעים בכביש מפולס שלג ! זה

נידרפלורים בשלג!
האם בגרמניה מצאו דרכים מיוחדות שמאפשרות לנידרפלורים לנסוע בשלג כמו בתמונה הזו שאנדי (מסוף כרמלית) מקדיש לאביתר?
הם נוסעים בכביש מפולס שלג ! זה
אוטובוס מאוד עדין ושברירי ואיננו יכול לנוע בכביש לא מפולס. גם בימי קייץ רגילים, זה לא אוטובוס שנחשב באגד (M.A.N) לסיפור הצלחה. מאוד לא מרוצים ממנו וכל הנהגים מעדיפים את ה- 0405 העולה עליו עשרות מונים מכל בחינה.

ה דרומי

New member
לא ראיתי את השאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo4.gifידוד ../images/Emo22.gif

לא ראיתי את השאלה
ידוד

אבל איך אמרו תפסיק להאיים כבר ותביא את הדודה
ב
לפני סיסגרו את הכביש לעיר הקודש. כי אם אתה לא באים סימן שאתה לא רציני. אנחנו במרכז
וגם אתה מוזמן לצאת בדו קרב מול הפולניה אום
לגבי הדרדס
איפה הדודה 777777777 שלי

איזה מותק הדרדס שלי !!! ../images/Emo88.gif הדוד

לא ראיתי את השאלה
ידוד

אבל איך אמרו תפסיק להאיים כבר ותביא את הדודה
ב
לפני סיסגרו את הכביש לעיר הקודש. כי אם אתה לא באים סימן שאתה לא רציני. אנחנו במרכז
וגם אתה מוזמן לצאת בדו קרב מול הפולניה אום
לגבי הדרדס
איפה הדודה 777777777 שלי
איזה מותק הדרדס שלי !!!
הדוד
לבד עכשיו כי הדודה של השקדון אצל אמאשלה ! אני לא נלחם נגד הפולניה שלך ! מספיק יש לי אמא פולניה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה