שאלה בחלונות

patael

New member
שאלה בחלונות

יש לי חלון שנפתח ב WINDOW.OPEN ובחלון הזה יש טופס, שב- SUBMIT אני רוצה לשלוח את הפרטים לחלון IFRAME שנמצא בחלון הפותח (OPENNER). עוד משהו.. האם זה אפשרי שקוד HTML יעודכן ממקום אחר, נניח שמילאתי טופס, ואני רוצה שהוא יעדכן חלון אחר(מבלי לעשות REFRESH), כלומר יציג את הפרטים של הטופס, אפשרי?

yair24

Member
אני לא בטוח למה אתה מתכוון....

אבל עדכון תוכן של עמוד ללא רענון ניתן לעשות בעזרת הפקודה innerText יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

oh-da

New member
תשובות

1)על מנת לגשת לאובייקט בחלון האב (להלן מסגרת פנימית), יש לשתמש בפקודה window.opener.objectname.... כאשר objectname הוא שם האובייקט, כלומר שם ה-iframe, אשר מוגדר כך: name="thename". לאחר מכן אתה קובע את התכונות הרצויות. 2)כדי להציג פרטים של טופסאתה יכול להשתמש ב-js, אך זה יהיה מסובך מידי. לכן רצוי להשתמש בשפת שרת, php לדוגמא, מדריכים ראשונים אשר קיימים בbuilder.co.il מספיקים בשביל זה זה, משום שכל שם של אובייקט הופך מיד לשם של משתנה בphp וניתן ישר להדפיסו כפלט על המסך.

patael

New member
זה מה שאני עושה....

אני לומד PHP ואני רוצה לשלוח טופס מחלון שנפתח לחלון השולח יותר נכון בפריים שלו, יש לי אחזו לולאה שאחת ל 5 דקות רצה על ה DB, ואם יש משהו חדש היא מעדכנת את החלון שנפתח, כלומר ברגע שהלולאה מזהה שורה חדשה ב DB היא תעדכן לי עמוד שיציג אותה... מה אתה אומר?

למעלה